preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Tražilica


Brojač posjeta
Ispis statistike od 14. 10. 2010.

Ukupno: 912142
Ovaj mjesec: 3813
Ovaj tjedan: 661
Finalisti
Dokumenti
Zakon
Lista linkova je prazna
Korisni linkovi

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta 

Usluge koje pruža CARNet dostupne su uz primjenu
elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr kojeg možete dobiti u tajništvu škole.

 

 

 

Srce: Centar za e-učenje

 

 

 

 

 

Školska pravila

  • Prihvaćam druge u igru i pomažem im.
  • Pristojno komuniciram i o drugima govorim samo dobro.
  • Sukobe rješavam razgovorom i prijavljujem svako nasilje.
  • Poštujem različitosti i tuđe stvari.

Vrijednosti: prijateljstvo, pristojnost, ravnopravnost i poštovanje 

(Vijeće učenika)

 
Vrijeme
Na današnji dan

Kalendar

Kalendar događanja, blagdana, obljetnica

Zvjezdani kutak

Igre online

Carnet vijesti
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
27.06.2017. 20:10
Upozorenje - nova ransomware kampanja Petya
U tijeku je nova kampanja zlonamjernim ransomware sadržajem te su slučajevi zaraze zabilježeni u Ujedinjenom Kraljevstvu, Rusiji, Indiji, Nizozemskoj, Španjolskoj, Danskoj i drugima. Trenutna su meta računala raznih korporacija, energetskih postrojenja te banaka.

20.06.2017. 12:51
CARNet donirao sustav za praćenje kakvoće zraka Tehničkoj školi u Sisku
Tijekom dana mnogi od nas većinu vremena provode u zatvorenom prostoru – kod kuće, na poslu ili u školi. Kakvoća zraka koji udišemo u zatvorenom prostoru ima izravan utjecaj na naše zdravlje, a loša kakvoća zraka u zatvorenom prostoru može štetiti osjetljivim skupinama stanovništva u koje spadaju i djeca.

20.06.2017. 11:02
Poziv na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet priprema provedbu postupka javne nabave za „Nabavu opreme za regionalne obrazovne centre u okviru projekta “e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)” i „Nabavu visokodostupnog sustava za pohranu i analizu strukturiranih i nestrukturiranih podataka u okviru projekta “e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)”.

02.06.2017. 13:40
Webinar: My SUSI Experience
U ponedjeljak 5. lipnja 2017. godine, od 20 do 21 sat, Hrvatsko udruženje profesora engleskog (HUPe) u suradnji s CARNetom održat će webinar pod nazivom “My SUSI Experience”.

31.05.2017. 14:57
U Kninu održan 2. regionalni webinar u projektu „e-Škole“
„Primjena digitalne tehnologije u nastavi biologije i prirode u osnovnoj školi“ naziv je drugog regionalnog webinara kojeg je Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet održala danas u sklopu nacionalnog pilot projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“.

vijesti

Uređenje kamenjara i maslina naše škole

Mjesec svibanj učenici III.b s učiteljicom Irenom Radolović obilježili su godišnjim uređenjem naših maslina i kamenjara.

Foto galerija

Učiteljica III.b razreda Irena Radolović

  :: opširnije :: 


objavio: Zlatko Lasek  datum: 8. 5. 2015. 12:55

Ekološka akcija čišćenja

U četvrtak 22. svibnja, na satu izvannastavne aktivnosti: Uređenje maslinika i kamenjare učenici 2.b. razreda sudjelovali su u eko akciji čišćenja i uređenja okoliša škole.

Učenici su rado pristupili zadatku i time pridonijeli ljepoti okoliša u kojem rado borave.(učiteljica Đeni Rojnić s učenicima)

  :: opširnije :: 


objavio: Zlatko Lasek  datum: 23. 5. 2014. 13:01

Festival gradskog društva Crvenog križa Pula

U petak 9. svibnja, od 10:00-11:30 sati na Portarati, učenici 1.b, 2.b i produženog boravka s učiteljicama Sandrom Smoljan, Đeni Rojnić i Svjetlanom Vulin uživali su na tradicionalnom festivalu Gradskog društva Crvenog križa Pula pod nazivom "ZaCRVENImo se".

Tom prigodom našu školu predstavljali su učenici Emina Hodžić (1.a), Danijel Ušić, Petra Nađ i David Matijević (2.b) s recitacijama i time uveličali program. (učiteljica Đeni Rojnić)

Uživali smo!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Branka Sironić  datum: 9. 5. 2014. 13:31

Izlet na Učku 2.a i 2.b razreda

Baš nam je bilo lijepo! Zamijenili smo školske klupe zelenom šumskom stazom u PP Učka.

Osluškivali smo zvukove, osjećali mirise.

Pješačili smo 4 kilometra i na edukativnoj radionici kroz 7 didaktičkih sadržaja naučili puno o biljnom i životinjskom svijetu naše prekrasne planine. (učiteljice Ljiljana Tončinić i Đeni Rojnić)

Foto galerija

  :: opširnije :: 


objavio: Zlatko Lasek  datum: 8. 5. 2014. 08:39

Proljetno uređenje školskog vrta

Učenici 2.b razreda na satu izvannastavne aktinosti marljivo su radili na kamenjaru i time ga učinili još ljepšim i aktraktivnijim.

Učenici su s učiteljicom i domarom okopali kamenjar, uklonili osušene i polomljene grančice, počupali korov te posadili raznolike biljke. Kako je sve proteklo, pogledajte u Foto galeriji. (učiteljica Đeni Rojnić s učenicima)

Foto galerija

 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 31. 3. 2014. 09:30

Kaširane maske u 2.b

Vrijeme je smijeha i šala, ludorija i veselja. Vrijeme je maškara!!

Na satu likovne kulture, učenici 2.b razreda, izrađivali su raznolike maske tehnikom kaširanja. Učenicima je bilo lijepo i zabavno raditi smiješne i neobične maske poput Indijanaca ili Spidermana. (učiteljica Đeni Rojnić s učenicima)

Foto galerija

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 4. 3. 2014. 11:40

Terenska nastava 2.a i 2.b

Učenici 2.a i 2.b razreda bili su u petak, 28.2., na terenskoj nastavi. Nakon obrade sadržaja iz prirode i društva o prometu, prometnim sredstvima i prometnoj kulturi, posjetili smo autobusni i željeznički kolodvor te brodsku luku Pula. Bilo je veselo i zanimljivo vidjeti perone, kolosjek, strojovođu, prometnika, različite vrste brodova uz pristanište. (učiteljice Ljiljana i Đeni).

Foto galerija

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 4. 3. 2014. 11:32

Predblagdanski ugođaj u 2.b

Vrijeme je nadolazećih blagdana, Božića i Nove godine, vrijeme kojem se raduju svi, osobito djeca. Učenici 2.b razreda u četvrtak, 5.12., vrijedno su radili. Na satu likovne kulture uživali su u izradi čizmice sv. Nikole. Radove su zatim izložili na pano i time učinili svoj razred ljepšim i toplijim. U petak, na dan sv. Nikole, učenici su ozarenih lica okitili bor. Svaki učenik svoju je lopticu zakačio na bor zaželeći pritom želju koju brzo iščekuje. Pogledajte i vi kako nam je bilo i zajedno s nama uživajte. (učiteljica Đeni Rojnić s učenicima)

Foto galerija

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 9. 12. 2013. 09:54

Jesen

Vrijeme je krušaka, jabuka, šljiva, oraha i ostalog voća po kojem miriše jesen i koje nas mami svojim raskošnim okusima i predivnim mirisima, ali i dokazanim blagotvornim učinkom na ljudsko zdravlje. Kako bi se zabavili te proslavili jesen i njene blagodati, kreirali smo mali jesenski kutak. Koliko smo uspješni bili procijenite sami :-). ( učiteljica Milica)

Foto galerija

  :: opširnije :: 


objavio: Zlatko Lasek  datum: 6. 11. 2013. 13:06

INA

16. listopada 2013. učenici II.b razreda prisustvovali su sadnji masline povodom Dana zahvalnosti za plodove zemlje. Učenici su sa zanimanjem sudjelovali u sadnji i informirali se o načinima sadnje kao i o blagodatima masline. (učiteljica Milica)

Foto galerija

  :: opširnije :: 


objavio: Zlatko Lasek  datum: 6. 11. 2013. 12:56

Eko akcija

17.listopada 2013. godine učenici II.b razreda sudjelovali su u eko akciji čišćenja školskog dvorišta. U akciji su sudjelovali učenici Izvannastavne aktivnosti.Akcijom se nastojala povećati svijest učenika o važnosti očuvanja okoliša, te se na ovaj način još jednom ostvarila uspješna suradnja učenika i učiteljice. (učiteljica Milica)

Foto galerija

  :: opširnije :: 


objavio: Zlatko Lasek  datum: 6. 11. 2013. 12:43

Berba maslina

Učenici  II.b razreda  marljivo tijekom cijele godine njeguju masline, no najveselije je upravo u doba berbe. Dana 24.listopada  uz pomoć učiteljice Milice i domara Luke proveli su sunčano prijepodne na svježem zraku uz vesele zvuke pjesme i berbu maslina. Učenici su uživali u plodovima svojega rada, a ljubav prema maslini, pjesmi i druženju bila je gotovo zarazna. (učiteljica Milica)

Foto galerija

  :: opširnije :: 


objavio: Zlatko Lasek  datum: 6. 11. 2013. 12:37

Druženje s policajcima

Povodom obilježavanja Dana policije i Dana njezina zaštitnika, Sv. Mihovila, učenici II.b razreda u pratnji učiteljice Milice Dragičević družili su se na Narodnom trgu (tržnica) s policijskim službenicima.

Na info-punktovima prometne, interventne i pomorske policije učenici su mogli razgledati opremu koju policijski službenici koriste u svom svakodnevnom radu. Imali su prilike saznati kako zaštiti sebe i svoju imovinu, kako izgledaju provalnički alati te se uz pomoć tzv. pijanih naočala još jednom uvjeriti koliko alkohol štetno utječe na organizam i kako vožnja u pijanom stanju može izazvati teške posljedice. Djeca su za zanimanjem razgledala info-punkt kriminalističke tehnike, na kojem su im policijski službenici pokazali kako se uzimaju otisci prstiju te kako se uz pomoć papilarnih linija otkrivaju počinitelji kaznenih djela. Ipak, najveću oduševljenost mališana izazvao je policijski pas Don koji je demonstrirao traganje za eksplozivnom napravom te vježbu interventnih policajaca koja je privukla veliku pozornost. (učiteljica Milica s učenicima)

Foto galerija

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 30. 9. 2013. 12:09
» Arhiva naših vijesti    
 


"Zaro"

Digitalni školski list "Zaro"

 

 

 

 

http://zaro.com.hr

YouTube kanal OŠ Monte Zaro Pula


Upisi u srednju

Sigurniji internet

Prijavi MUP-u nekulturno ponašanje na Intenetu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Obrazovne igre:
Zaštita osobnih podatakahttp://bit.ly/igra1
Sigurnost na društvenim mrežamahttp://bit.ly/igra2
Zamke elektroničke pošte: http://bit.ly/igra3

 


Katalog knjižnice

Dobro došli u katalog školske knjižnice!

Pretražite cjelokupni fond knjižnice i dođite do željene knjige.

 

 

 

 

 

I na Facebook stranicu školske knjižnice!
   


 

 


Najbolje iz školskog lista

E-knjige

           

 

  


Lente vremena

Autorska prava

Izjava o autorskim pravima 

Sadržaj web stranice http://www.os-mzaro-pu.skole.hr/ vlasništvo je OŠ Monte Zaro Pula. Nije dozvoljeno objavljivati sadržaje s web stranice na drugim mjestima ako o tome nije obaviještena Škola. Zlouporaba sadržaja web stranice bit će prijavljena nadležnim službama.

Web stranica  sadrži i podatke te poveznice na neke druge web stranice iz područja odgoja i obrazovanja. Sadržaji tih web stranica nisu vlasništvo OŠ Monte Zaro Pula i Škola nije odgovorna za njihovo uređivanje. (Web tim)


Čitateljski klub

10 PRAVA ČITATELJA

1. Pravo da ne čitamo.
2. Pravo da preskačemo stranice.
3. Pravo da ne dovršimo knjigu.
4. Pravo da ponovno čitamo.
5. Pravo da čitamo bilo što.
6. Pravo na zanos.
7. Pravo da čitamo bilo gdje.
 8. Pravo da pabirčimo*.
 9. Pravo da čitamo naglas.
 10. Pravo na šutnju.

Daniel Pennac u knjizi "Od korica do korica"

 (*pabirčiti- skupljati tuđe izreke)


Razmjena znanja

Nastavni materijali
preskoči na navigaciju