preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Tražilica


Brojač posjeta
Ispis statistike od 14. 10. 2010.

Ukupno: 919694
Ovaj mjesec: 1928
Ovaj tjedan: 358
Danas: 261
Finalisti
Dokumenti
Zakon
Lista linkova je prazna
Korisni linkovi

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta 

Usluge koje pruža CARNet dostupne su uz primjenu
elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr kojeg možete dobiti u tajništvu škole.

 

 

 

Srce: Centar za e-učenje

 

 

 

 

 

Školska pravila

  • Prihvaćam druge u igru i pomažem im.
  • Pristojno komuniciram i o drugima govorim samo dobro.
  • Sukobe rješavam razgovorom i prijavljujem svako nasilje.
  • Poštujem različitosti i tuđe stvari.

Vrijednosti: prijateljstvo, pristojnost, ravnopravnost i poštovanje 

(Vijeće učenika)

 
Vrijeme
Na današnji dan

Kalendar

Kalendar događanja, blagdana, obljetnica

Zvjezdani kutak

Igre online

Carnet vijesti
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
18.09.2017. 13:07
Još dva dana za prijavu na e-tečaj Moodle dizajner
Upisi u drugu grupu CARNetovog masovnog online tečaja Moodle dizajner još uvijek traju, a svi zainteresirani mogu se prijaviti najkasnije do 19. rujna 2017. godine u ponoć. Obrasci za prijavu dostupni su putem stranica CARNetovog mrežnog sjedišta .

15.09.2017. 13:39
Razvoj generičkih kompetencija učenika u projektu ATS2020
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet poziva sve zainteresirane na prezentaciju pokusne primjene modela projekta ATS2020 (Assesment of Transversal Skills 2020), koja će se održati u petak 22. rujna 2017. godine u prostorijama CARNeta, Josipa Marohnića 5, Zagreb. 

12.09.2017. 15:11
GrowCERT: projekt CARNetovog Nacionalnog CERT-a
S ciljem jačanja kapaciteta Nacionalnog CERT-a i poboljšanja suradnje na nacionalnoj i europskoj razini CARNet je pokrenuo projekt pod nazivom  GrowCERT . Projekt u vrijednosti od gotovo 985 000 eura sufinanciran je sredstvima Europske komisije putem Instrumenta za povezivanje Europe (CEF - Connecting Europe Facility).

08.09.2017. 14:59
CARNet održao webinar za ravnatelje o strateškom planiranju za razvoj digitalne zrelosti škola
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet u sklopu nacionalnog pilot projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“ održala je, u četvrtak 7. rujna 2017. godine, još jedan u nizu edukativnih webinara na temu podrške ravnateljima u razvoju digitalne zrelosti škola kroz strateško planiranje.

08.09.2017. 09:00
Glasajte za projekt e-Škole na I-LINC platformi
Otvorena europska platforma I-LINC koja omogućuje povezivanje sa svim dionicima zainteresiranim za poboljšanje zapošljivosti mladih i poduzetništva te modernizaciju obrazovanja uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije, uvrstila je CARNetov pilot projekt „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“ u bazu izvanrednih inicijativa na području razvoja digitalnih vještina.

vijesti

Kvalifikacijsko natjecanje Erste plava liga

Voditeljica Športskog školskog kluba EKOzarovci,Lori Bogdan,učitelj tjelesno zdravstvene kulture Sebastjan Mikša,te prevoditeljica hrvatskog znakovnog jezika Lara Jurčić Matošević pohvalili su sportsko ponašanje i trud trideset učenika škole koji su sa četristotinjak pulskih osnovnoškolaca sudjelovali u petom kvalifikacijskom natjecanju u atletskim disciplinama u organizaciji Atletskog kluba Istra i Erste Plave lige. Natjecanje je održano na Uljanikovom stadionu na Verudi u utorak, 13.5.2014. godine. Najbolje rezultate postigli su:

Ania Išić, kategorija 6. razredi -1.mjesto , utrka na 600 m  i 3. mjesto skok u vis;
Tia Lena Hinić, kategorija 6. razredi, - 2.mjesto, utrka na 600 m;
Dino Odobašić, kategorija 4. razredi - 3. mjesto, bacanje vorteksa;
Ive Cukerić, kategorija 5. razredi - 3. mjesto, bacanje kugle;
Andrea Lukanović, kategorija 6. razredi - 3. mjesto, bacanje kugle.
Ania i Tia  sudjelovat će i na državnom natjecanju u Zagrebu. Učenik Ive Cukerić prvi je došao u školu i dojavio da je na natjecanju odlično raspoloženje s puno sportskog duha i pokazao svoju brončanu medalju. Čestitke sportašima. (ravnateljica)
  :: opširnije :: 


objavio: Branka Sironić  datum: 13. 5. 2014. 20:55

Sportske igre mladih

Veselo je započeo vikend jer su naši učenici došli zadovoljni sa Sportskih igara mladih održanih  u petak, 4.travnja 2014. godine na pulskom Forumu. Učenici razredne nastave natjecali su se u utrci do 60 metara i graničaru, a nogometaši u cage ballu za koji je teren postavljen usred Foruma. Učiteljice Rozana Cerin i Karmen Grgurić, te učitelj tjelesno zdravstvene kulture Sebastjan Mikša  bodrili su učenike. Najbolje rezultate postigli su Erin Kostić, učenica II.b razreda i Ivan Tomić, učenik II.a razreda osvojivši 2. mjesto  u utrci na 60 metara u kategoriji učenika 1.i 2. razreda. A članovi nogometne ekipe koja je osvojila zlato u cage ballu (učenik VII.a Dino Čengić i učenici VIII.b razreda Kristijan Knežević i Mladen Primorac) nisu skrivali oduševljenje pobjedom. Dino je uz to osvojio zlato kao najuspješniji žongler loptom. Čestitamo svima, a posebno igračima graničara,trećašima i četvrtašima koji su pri vučenju ždrijeba izvukli zadnji nastup pa su i najduže ostali na igrama.A u svemu su učenicima pružali podršku učenici produženog boravka s učiteljicom Svjetlanom Vulin navijajući. (ravnateljica)

  :: opširnije :: 


objavio: Branka Sironić  datum: 4. 4. 2014. 19:29

Školsko prvenstvo u rukometu

Proteklog tjedna počelo je školsko prvenstvo grada Pule u rukometu za učenike osnovnih škola. Na prvenstvu su sudjelovali i naši učenici koji su odigrali dvije utakmice. U prvoj utakmici naši rukometaši tijesno su poraženi od OŠ Kaštanjer s rezultatom 8:6. Uz malo sreće, rezultat je mogao ići na našu stranu. U drugoj utakmici OŠ Šijana pobijedila je s rezultatom 11:6. Usprkos tim porazima možemo biti vrlo zadovoljni igrom i borbenošću naših dečki koji se nisu predali do zadnjih trenutaka. Preostala je još jedna utakmica i nadamo se dobroj igri i dostojnoj prezentaciji naše škole. (Nina Brajković i Lucija Pranjković,7.b)

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 11. 2. 2014. 08:32

Novi golovi u dvorištu škole

Za vrijeme učeničkih blagdana naše školsko dvorište konačno je dobilo prave golove za igru. Mali i veliki nogometaši stalno igraju nogomet i raduju im se. E sad je još potrebno nabaviti mrežu. :) Zatekli smo učenike šestih razreda kako podučavaju  prijatelje, učenike razredne nastave koji pohađaju produženi boravak nogometnim vještinama. (ravnateljica)

Foto galerija

  :: opširnije :: 


objavio: Branka Sironić  datum: 21. 1. 2014. 14:22

Učenice osvojile 1. mjesto u šahu

Čestitamo učenicama Moniki Smoljan i Matei Vidović iz 7.a, Nicole Zelenović i Marini Madunić iz 6.a i mentorici učiteljici Lori Bogdan, što su u subotu 14.12.2013. godine, na natjecanju u šahu došle prve.

Paulo Possi iz 7.b razreda, Frane Puh i Dino Ibrahimović iz 7.a te Dino Bogdan iz 4.b  došli su četvrti. Cure su odnijele medalje kući i pehar školi.  (Marina Madunić, 6.a)

Našim godinama uspješnim šahisticama i njihovoj mentorici u ime kolektiva škole čestita ravnateljica.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 18. 12. 2013. 12:26

2. mjesto na utrci "Dani Uljanika"

U nedjelju, 20.10.2013. godine, održana je tradicionalna trka povodom Dana Uljanika. U utrci je sudjelovalo puno naših učenika i učenica. Pehar za 2. mjesto osvojila je u kategoriji djevojčica od 11 do 12 godina Tia Lena Hinić, 6.a. Čestitke njoj i učiteljici Lori Bogdan koja je učenike bodrila i prijavila za utrku. (knjižničarka)

 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 22. 10. 2013. 09:34

Uspjeh učenika na atletskom natjecanju Erste Plava liga

Na atletskom natjecanju Erste plave lige koje se održava po gradovima Republike Hrvatske uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta naši učenici postigli su izvrsne sportske rezultate. Natjecanje je održano u srijedu,15. svibnja, na Uljanikovom stadionu na Verudi. Čestitamo svim sudionicima na trudu i medaljama i učiteljici Lori Bogdan koja ih je vodila i bodrila. (ravnateljica)

Bacanje kugle: V.razredi/djevojčice: 1.mjesto Roberta Božac, V.b ; 2.mjesto Andrea Lukanović, V.b; 3.mjesto Raquela Grbavčić, V.b

Bacanje kugle: VI. razredi/djevojčice 3.mjesto Monika Smoljan, VI.a 

Trčanje 600 m : V.razredi / djevojčice: 2.mjesto Ania Išić, V.a

Trčanje 600 m : VI.razredi /dječaci: 3.mjesto Benedikt Rossmanith,VI.b

Skok u dalj: djevojčice: 3.mjesto Ania Išić, V.a

  :: opširnije :: 


objavio: Branka Sironić  datum: 16. 5. 2013. 08:19

Sportske igre mladih 2013.

U petak, 19.travnja 2013. godine na pulskom Forumu održana je sportsko zabavna manifestacija: Sportske igre mladih 2013. Trećaši i četvrtaši uz vodstvo učiteljica Rozane Cerin Knapić i Gordane Ružić Stanojević natjecali su se u igri Graničar s učenicima ostalih pulskih škola i stigli do polufinala.  Mnoštvo učenika iz produženog boravka s učiteljicama Đeni Rojnić i Svjetlanom Vulin bodrilo ih je iz sveg glasa mašući zastavicama na kojima su nacrtali simbole škole. Sedmaši i osmaši natjecali su se u cageballu sa čak pet ekipa. Do polufinala uspjela je doći ekipa osmaša ( Luka Brajković, Luka Herceg i Filip Ivanović). Luka Brajković postigao je drugi najjači udarac natjecanja. No najljepše je bilo druženje, veselje, puno djece uz puno sunca.  ( učiteljica TZK Lori Bogdan i ravnateljica)

Foto galerija

  :: opširnije :: 


objavio: Branka Sironić  datum: 19. 4. 2013. 15:31

Šahistice 3. na županijskom natjecanju

Šahovska ženska ekipa Školskog sportskog društva EKOZAROVCI u sastavu : Lucija Pranjković, Marina Madunić, Matea Vidović i Monika Smoljan osvojila je 3. mjesto na županijskom natjecanju u Poreču. Natjecanje  je održano u utorak, 5.veljače 2013. godine, u Osnovnoj školi Bernardo Benussi. Čestitke našim misliteljicama šahisticama i njihovoj voditeljici, učiteljici TZK Lori Bogdan. (ravnateljica)

  :: opširnije :: 


objavio: Branka Sironić  datum: 6. 2. 2013. 09:04

Gradsko natjecanje - šah

Šečući u subotnje jutro gradom ispred Šahovskog kluba Pula tajnica i ravnateljica susrele su vesele članice ženske školske šahovske ekipe Marinu Madunić, Luciju Pranjković i Moniku Smoljan točno na izlasku s natjecanja. "Osvojile smo 2. mjesto!" radosno su uskliknule izlazeći kroz vrata. Ekipa dječaka u sastavu: Dino Čengić, Dino Ibrahimović, Frane Puh, Paulo Possi, Hrvoje Madunić, osvojila je 3. mjesto.

Čestitamo učenicima i mentorici Lori Bogdan. (ravnateljica)

  :: opširnije :: 


objavio: Branka Sironić  datum: 19. 1. 2013. 12:38

1. i 3. mjesto na "Trci Uljanika"

Učenica Tia Lena Hinić osvojila je 1. mjesto, dok je Ania Išić iz istog 5.a razreda osvojila 3. mjesto na "Trci Uljanika 2012." u kategoriji učenica do 10 godina. Čestitamo na odličnom rezultatu, a ostalim sudionicima tradicionalne utrke hvala na trudu. (ravnateljica)

Učiteljica Lori Bogdan zahvaljuje svim učenicima škole koji su sudjelovali u trci.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 22. 10. 2012. 10:20

Hrvatski Olimpijski dan na Valkanama

Drugi tjedan nove školske godine započeli smo sportskim aktivnostima i zdravstvenim odgojem povodom Hrvatskog Olimpijskog dana na temu "Sport, sport, hoćemo sport". Učenici od 4. do 8. razreda krenuli su veselo na Valkane. Trčali su, pješačili, igrali nogomet, rukomet i odbojku, bacali frizbi i kamenčiće u more. Njihovi školski prijatelji od 1. - 3. razreda učili su o sportu i olimpizmu u školi i na igralištu. U goste su nam došli pročelnik Erik Lukšić i predstavnica Ureda upravnog odjela za društvene djelatnosti, Odsjeka za odgoj, obrazovanje, sport i tehničku kulturu Elena Puh- Belci i predsjednica Školskog odbora Miljenka Nikolić. Pozdravili su sve učenike od 1. do 3. razreda te su učenicima prvih razreda poklonili CD "Pjesma prijateljstva". Bilo je zabavno provesti školski dan na moru i učiti o sportu i samo o sportu. (Nina Brajković, 6.b)

Fotografije 1. - 3. razreda (učiteljica Ester) 

Fotografije 4. - 8. razreda (Lucija Pranjković, 6.b)

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 10. 9. 2012. 12:57

Prijava na Sportske igre mladih

Sportske igre mladih

Spotske igre mladih najveći je projekt za djecu i mlade čiji je temeljni cilj promocija zdravog načina života i prijateljstva. Pod sloganom "Živimo život bez droge jer droga uzima život" učenicima osnovnih i srednjih škola omogućuju besplatno sudjelovanje u deset sportova ( mali nogomet, ulična košarka, rukomet, odbojka, graničar, tenis, stolni tenis, odbojka na pijesku, badminton i šah) za vrijeme ljetnih praznika. Prošle godine na igrama sudjelovalo je 79 610 djece i mladih. Prijaviti se možete do 15.6.2012. na http://www.igremladih.org/prijava

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 21. 5. 2012. 08:50

Rezultati s natjecanja u šahu i stolnom tenisu

 Na gradskom ekipnom prvenstvu za dječake i djevojčice održanom u subotu, 28.1., u Šahovskom klubu, učenici su postigli dobre rezultate. Učenice su osvojile pehar za ekipno 2. mjesto ( Matea Vidović, 5.a; Marina Madunić, 4.a; Ana Maria Madunić, 8.b; Monika Smoljan, 5.a; Lucija Pranjković, 5.b) te su se plasirale na Županijsko natjecanje. Čestitamo im! U četvrtak, 2.2., u TOŠ Bernardo Parentin, održano je županijsko natjecanje u šahu. Naše su se učenice plasirale na 5. mjesto. ( Lori Bogdan, prof.)

Foto galerija

Druge rezultate pročitajte pod opširnije.

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 31. 1. 2012. 11:23

3. mjesto na utrci "Dan Uljanika 2011"

 U nedjelju, 30.10.2011. godine, održana je 29. utrka "Dan Uljanika 2011". Učenica 4.a razreda Tia Lena Hinić postigla je uspješno 3. mjesto u kategoriji djevojčica do deset godina. Ponosno je pozirala s peharom u ruci. Čestitamo svim sudionicima, a najviše, dakako, našoj učenici.

Matea Madunić, 7.b

 

  :: opširnije :: 


objavio: Lori Bogdan  datum: 31. 10. 2011. 11:53
» Arhiva naših vijesti    
 


"Zaro"

Digitalni školski list "Zaro"

 

 

 

 

http://zaro.com.hr

YouTube kanal OŠ Monte Zaro Pula


Upisi u srednju

Sigurniji internet

Prijavi MUP-u nekulturno ponašanje na Intenetu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Obrazovne igre:
Zaštita osobnih podatakahttp://bit.ly/igra1
Sigurnost na društvenim mrežamahttp://bit.ly/igra2
Zamke elektroničke pošte: http://bit.ly/igra3

 


Katalog knjižnice

Dobro došli u katalog školske knjižnice!

Pretražite cjelokupni fond knjižnice i dođite do željene knjige.

 

 

 

 

 

I na Facebook stranicu školske knjižnice!
   


 

 


Najbolje iz školskog lista

E-knjige

           

 

  


Lente vremena

Autorska prava

Izjava o autorskim pravima 

Sadržaj web stranice http://www.os-mzaro-pu.skole.hr/ vlasništvo je OŠ Monte Zaro Pula. Nije dozvoljeno objavljivati sadržaje s web stranice na drugim mjestima ako o tome nije obaviještena Škola. Zlouporaba sadržaja web stranice bit će prijavljena nadležnim službama.

Web stranica  sadrži i podatke te poveznice na neke druge web stranice iz područja odgoja i obrazovanja. Sadržaji tih web stranica nisu vlasništvo OŠ Monte Zaro Pula i Škola nije odgovorna za njihovo uređivanje. (Web tim)


Čitateljski klub

10 PRAVA ČITATELJA

1. Pravo da ne čitamo.
2. Pravo da preskačemo stranice.
3. Pravo da ne dovršimo knjigu.
4. Pravo da ponovno čitamo.
5. Pravo da čitamo bilo što.
6. Pravo na zanos.
7. Pravo da čitamo bilo gdje.
 8. Pravo da pabirčimo*.
 9. Pravo da čitamo naglas.
 10. Pravo na šutnju.

Daniel Pennac u knjizi "Od korica do korica"

 (*pabirčiti- skupljati tuđe izreke)


Razmjena znanja

Nastavni materijali
preskoči na navigaciju