preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Tražilica


Brojač posjeta
Ispis statistike od 14. 10. 2010.

Ukupno: 919702
Ovaj mjesec: 1936
Ovaj tjedan: 366
Danas: 269
Finalisti
Dokumenti
Zakon
Lista linkova je prazna
Korisni linkovi

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta 

Usluge koje pruža CARNet dostupne su uz primjenu
elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr kojeg možete dobiti u tajništvu škole.

 

 

 

Srce: Centar za e-učenje

 

 

 

 

 

Školska pravila

  • Prihvaćam druge u igru i pomažem im.
  • Pristojno komuniciram i o drugima govorim samo dobro.
  • Sukobe rješavam razgovorom i prijavljujem svako nasilje.
  • Poštujem različitosti i tuđe stvari.

Vrijednosti: prijateljstvo, pristojnost, ravnopravnost i poštovanje 

(Vijeće učenika)

 
Vrijeme
Na današnji dan

Kalendar

Kalendar događanja, blagdana, obljetnica

Zvjezdani kutak

Igre online

Carnet vijesti
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
18.09.2017. 13:07
Još dva dana za prijavu na e-tečaj Moodle dizajner
Upisi u drugu grupu CARNetovog masovnog online tečaja Moodle dizajner još uvijek traju, a svi zainteresirani mogu se prijaviti najkasnije do 19. rujna 2017. godine u ponoć. Obrasci za prijavu dostupni su putem stranica CARNetovog mrežnog sjedišta .

15.09.2017. 13:39
Razvoj generičkih kompetencija učenika u projektu ATS2020
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet poziva sve zainteresirane na prezentaciju pokusne primjene modela projekta ATS2020 (Assesment of Transversal Skills 2020), koja će se održati u petak 22. rujna 2017. godine u prostorijama CARNeta, Josipa Marohnića 5, Zagreb. 

12.09.2017. 15:11
GrowCERT: projekt CARNetovog Nacionalnog CERT-a
S ciljem jačanja kapaciteta Nacionalnog CERT-a i poboljšanja suradnje na nacionalnoj i europskoj razini CARNet je pokrenuo projekt pod nazivom  GrowCERT . Projekt u vrijednosti od gotovo 985 000 eura sufinanciran je sredstvima Europske komisije putem Instrumenta za povezivanje Europe (CEF - Connecting Europe Facility).

08.09.2017. 14:59
CARNet održao webinar za ravnatelje o strateškom planiranju za razvoj digitalne zrelosti škola
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet u sklopu nacionalnog pilot projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“ održala je, u četvrtak 7. rujna 2017. godine, još jedan u nizu edukativnih webinara na temu podrške ravnateljima u razvoju digitalne zrelosti škola kroz strateško planiranje.

08.09.2017. 09:00
Glasajte za projekt e-Škole na I-LINC platformi
Otvorena europska platforma I-LINC koja omogućuje povezivanje sa svim dionicima zainteresiranim za poboljšanje zapošljivosti mladih i poduzetništva te modernizaciju obrazovanja uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije, uvrstila je CARNetov pilot projekt „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“ u bazu izvanrednih inicijativa na području razvoja digitalnih vještina.

vijesti

Dan župe sv.Josipa

Povodom obilježavanja dana župe sv.Josipa, 19.03.2014.godine, učenici OŠ Monte Zaro prisustvovali su svečanom misnom slavlju u 10 sati koju je predvodio velečasni Vilim Grbac. Nakon mise održana je proslava uz programe zborova OŠ Vidikovac, Škole za odgoj i obrazovanje te OŠ Monte Zaro. Naš je zbor uz vodstvo učiteljice glazbene kulture, Tanje Uležić izveo pjesme "Bog je moj spasitelj" i "Na mome nebu" popraćenu hrvatskim znakovnim jezikom. (učiteljica Karmen Grgurić)

 

  :: opširnije :: 


objavio: Branka Sironić  datum: 20. 3. 2014. 12:16

Nek' svud ljubav sja ...

U petak, 14.2., održana je školska priredba povodom Valentinova. Uz ljubavne pjesme zbora i  orkestra, učenici 1.a, 1.b, 2.a, 2.b, 3.b, 4.a, 4.b, 5.a i 7.b recitirali su ljubavne stihove i igrokaze. Točke su pripremile s učenicima učiteljice: Snježana Lalić, Gordana Ružić Stanojević, Vesna Vretenar, Sandra Smoljan, Rozana Cerin, Biserka Butorac, Tanja Uležić, Ljiljana Tončinić, Đeni Rojnić i Karla Virgilio. Najveće iznenađenje za učiteljice (ali i za učenike) priredila je učenica 6.b Glorija Suton koja je na kraju otpjevala  pjesmu " In the arms of an angel", dok su najslađi bili mlađi učenici sa srcima na rumenim obraščićima. Ravnateljica je pohvalila sve učenike i učiteljice za predivan program i zaželjela je svima sretno Valentinovo.
Web tim svima vama želi sretno Valentinovo ..... puno sreće, ljubavi, čokolada i puuuuuuuno poljubaca!  (Lucia Ugrčić, Gabrijela Janjić, Lucija Pranjković, 7.b)

Foto galerijakissheartkissheartkissheartkissheartkissheartkissheartkissheartkissheartkissheartkissheartkiss

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 14. 2. 2014. 11:57

Glazbena kultura u školi

Učenici škole vole predmet glazbena kultura. Malo gradiva, malo slušanja glazbe, malo ritmiziranja, zatim pjevanje i sviranje. Učenici se upoznaju s glazbenom umjetnošću i kako sami kažu opuštaju na nastavi. Učiteljica glazbene kulture Tanja Uležić voditeljica je i niza školskih glazbenih aktivnosti koji osim što učenicima pružaju zadovoljstvo, uljepšavaju i školske programe. Učenici mogu naučit svirat tradicijski instrument sopile, pjevat istarski kanat, pjevat u malom i velikom zboru, svirat u školskom orkestru. Najveće im je zadovoljstvo dobar nastup i pohvala učiteljice i publike. (ravnateljica)

  :: opširnije :: 


objavio: Branka Sironić  datum: 13. 2. 2014. 13:57

Sveti Nikola u školi

U petak, 6.12.2013. godine, školu je posjetio sv. Nikola. U glazbenoj dvorani sakupila su se djeca od 1. - 4. razreda i strpljivo čekala početak programa. Uživali smo u  veselim pjesmama malog i velikog zbora, orkestra, recitacijama i igrokazima. Točke su pripremile učiteljice Tanja Uležić, Štefica Martinić, Gordana Ružić Stanojević, Ljiljana Tončinić, Biserka Butorac, Đeni Rojnić, Snježana Lalić i Sandra Smoljan sa svojim učenicima. (vijest Lucia Ugrčić, fotografije Lucija Pranjković)

Foto galerija

  :: opširnije :: 


objavio: Zlatko Lasek  datum: 6. 12. 2013. 11:57

Udruga UGNIŽ svečano obilježila 65 godina postojanja

Školski zbor i orkestar, pod vodstvom učiteljica Tanje Uležić i asistentice Štefice Martinić na svečanosti 65. godišnjice Udruge gluhih i nagluhih Istarske županije (UGNIŽ) izveo je dvije prekrasne pjesme o ljubavi i prijateljstvu: "Na mome nebu" i "Tumbalalajka" uz pratnju hrvatskog znakovnog jezika. Predsjednica društva Svetlana Cukerić uručila je ravnateljici zahvalnicu za dobru suradnju s učenicima, učiteljima i stručnim suradnicima škole. Učenici su dobili male darove za zahvalu. Predstavnicima škole i učenicima će ovaj utorak, 5. prosinca, ostati u sjećanju zbog vrlo srdačnih domaćina.

U ime  Istarske županije skupu se obratila Sonja Grozić - Živolić, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb,  u ime Grada Pule UGNIŽ-u je rođendan čestitao  dogradonačelnik Fabrizio Radin, te predstavnici Saveza gluhih Republike Hrvatske, Udruga gluhih iz Karlovca i Pazina. (ravnateljica)

  :: opširnije :: 


objavio: Branka Sironić  datum: 5. 12. 2013. 20:42

Druženje s korisnicima Doma za starije i nemoćne "Alfredo Štiglić"

Dane kruha i Dane zahvalnosti za plodove zemlje zaokružili smo raspjevanim i ugodnim druženjem s korisnicima Doma za starije i nemoćne  "Alfredo Štiglić". Voditeljica KUD-a "Val", učiteljica Tanja Uležić, pripremila je s učenicima  i njihovim učiteljicama razigran i bogat program. Korisnici Doma uživali su u izvedbama solističke grupe, zbora, orkestra, vrsnih recitatora i glumaca te su učenike i učiteljice nagradili velikim pljeskom. Slijedila je razmjena poklona te zajedničko druženje uz svježe kolače naših kuharica Ljiljane i Merise. U programu su sudjelovale i učiteljice Vesna Vretenar, Ljiljana Tončinić, Rozana Cerin, Đeni Rojnić, Sandra Smoljan, Snježana Lalić i Štefica Martinić sa svojim vrijednim i talentiranim učenicima. (knjižničarka)

Foto galerija

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 22. 10. 2013. 10:28

Dani kruha - Dani zahvalnosti za plodove zemlje

U srijedu, 16.10.2013. godine,  u našoj su školi tradicionalno održani Dani zahvalnosti za plodove zemlje- Dani kruha. Učiteljice Cinzia Steffe Pašalić, Rosana Zupičić i Tanja Uležić pripremile su izložbu svih krušnih proizvoda i plodova koje su donijeli učenici i učiteljice.

Uz blagoslov župnika Ivana Prodana učenici su s domarom posadili maslinu u školskom vrtu. Nakon pozdravnih riječi ravnateljice Branke Sironić i župnika započeo je bogat program članova KUD-a"Val" : zbor, orkestar, roženice s voditeljicom, učiteljicom Tanjom Uležić, te učenici 2.a, 3.b, 4.b, 5.a, 5.b i produženog boravka s prigodnim i veselim recitacijama. U raznolikom programu uživali su veliki i mali. (Katja Radolović, 7.a)

Foto galerija

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 16. 10. 2013. 13:18

Prvašići prvi dan u školi

U ponedjeljak, 2. rujna 2013. godine, točno u 18,00 sati započela je svečanost prvog dana škole za učenike prvog razreda osnovne škole Monte Zaro. Učiteljice Gordana Ružić Stanojević i Đeni Rojnić prozvale su učenike, i nakon što su roditelji fotografirali prvu fotografiju s učiteljicom krenuli na program dobrodošlice u glazbenu dvoranu. Veselom pjesmom dočekali su ih predstavnici KUD-a Val izvevši program dobrodošlice u režiji učiteljica Tanje Uležić ,  Vesne Vretenar, Ljiljane Tončinić i asistentice Štefice Martinić. Potom su učenici s učiteljicama otišli u učionice i malo bolje se upoznali, a na klupama su ih simbolično dočekali darovi: crtančica, olovka i raspored sati. Za to vrijeme ravnateljica Branka Sironić dala je kratke upute roditeljima, a predstavili su im se i stručni suradnici: psihologinja Marija Jurčević, pedagog Saša Jureša , učitelj engleskog jezika Nenad Stojković, učiteljica vjeronauka Cinzia Steffe Pašalić  i učiteljice produženog boravka Sandra Smoljan i Svjetlana Vulin. Naglašeno je da u školi djeluju i stručne suradnice knjižničarka Dragica Pršo i rehabilitatorica Karin Bolković Fornažar. Predstavnik prometne policije Dario Nikl uputio je roditelje da budu pažljivi i upoznaju dobro djecu s putem u školu, te im skrenu pozornost na moguće opasnosti. Prvi roditeljski sastanak za roditelje prvih razreda održat će razrednice u srijedu, 4. rujna u 17,00 sati u matičnim učionicama. (ravnateljica)

  :: opširnije :: 


objavio: Branka Sironić  datum: 2. 9. 2013. 21:39

Podizanje Plave zastave u Marini Veruda

U srijedu, 5.6.2013., održana je  svečanost 15. podizanja Plave zastave u Tehnomontovoj Marini Veruda. Plava zastava je međunarodno ekološko priznanje očuvanju okoliša, a dodjeljuje ga FEE (Foundation for Environmental Education) plažama i marinama koje zadovoljavaju niz strogih kriterija. Simbolizira i turističku ponudu baziranu na sigurnosti, čistoći mora i obale, kao i edukaciji o očuvanju okoliša. I ove godine kao i svake, naša je škola, pozvana na svečanost. Prisutne goste razveselili su solistička grupa s pjesmama "Bomboncin Song" i "Glas iz cvijeta" i učenici  folklorne grupe koja nam je otplesala Balun. Učenik Marko Banović, 6.b izrecitirao je svoju autorsku pjesmu na čakavskom " More kao ja", a Gabrijela Janjić, 6.b pročitala je literarni rad "More kao bajka". Svečani čin podizanja plave zastave uz Josipa Rogala, 7.a s roženicama, odradilo je dvoje dugogodišnjih zaposlenika  koji su time obilježili svoju 41. godinu rada u Marini Veruda.Zahvaljujemo se svim učenicima koji su sudjelovali u programu i njihovim voditeljicama, učiteljicama Tanji Uležić, Snježani Lalić, Lori Bogdan te volonterki Štefici Martinić. (Gabrijela Janjić, 6.b)

Foto galerija

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 6. 6. 2013. 08:42

Dan škole i podizanje zelene zastave

U srijedu, 29.5.2013. godine, OŠ Monte Zaro Pula proslavila je 51. rođendan i podizanje zelene zastave zlatnog statusa Međunarodne eko škole.

 U  ime gradonačelnika Grada Pule, gosp. Borisa Miletića, gđa. Elena Puh Belci, pomoćnica pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti,  Odsjeka za odgoj, obrazovanje, sport i tehničku kulturu, čestitala je školi ponovno dosizanje zlatnog statusa i uz zvuke roženica školskih svirača  (Ive Cukerić i Josip Rogalo) podigla zelenu zastavu. Pročelnica Ureda državne uprave Istarske županije Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, sport i tehničku kulturu Labin Patricia Smoljan naglasila je da će Istarska županija uvijek podržavati međunarodne eko programe i čestitala školi rođendan.

Foto galerija (Katja Radolović, 6.a)

(nastavak vijesti pročitajte pod opširnije)

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ Branka Sironić  datum: 29. 5. 2013. 11:28

Dan župe svetog Josipa

U utorak, 19. 3. 2013., učenici, učitelji i ravnateljica škole su s pjevačkim zborom pod vodstvom učiteljice Tanje Uležić i pripravnice Štefice Martinović, svojim izvedbama pjesama „Ti si Bog“ i „On dolazi“  doprinijeli svečanom misnom slavlju povodom dana župe sv. Josipa. Nakon mise koju je predvodio kapelan župe sv. Antuna Nikica Devčić, zajedno sa župnikom župe sv. Josipa Maksimilijanom Buždonom  i drugim svećenicima, osim zbora naše škole sudjelovali su još i zborovi  Osnovne škole Vidikovac i Škole za odgoj i obrazovanje.

Obilježavanje dana župe sv. Josipa svake je godine prilika za zajedništvo i druženje u molitvi i pjesmi upućenih Bogu i zaštitniku najslabijih sv. Josipu. (vjeroučiteljica Anja Banko)

Foto galerija

  :: opširnije :: 


objavio: Branka Sironić  datum: 20. 3. 2013. 14:23

Sretno Valentinovo svima! Vijest ima dokument u privitku

Priča o Valentinovu ili Danu zaljubljenih seže u daleku prošlost i iako je imala tužni početak, danas je simbol za ljubav u cijelom svijetu. Sve je počelo u rimsko doba, kada je car Klaudije II. zabranio vjenčanja da bi muškarci lakše odlazili na bojište. No, svećenik Valentin se umiješao i usprotivio pa je zato praznik dobio ime upravo po njemu. Oštru odluku Klaudija II. moralo je poštovati i svećenstvo, ali Valentin je ipak potajno vjenčavao vojnike koji su se htjeli ženiti. Čim je car za to doznao, Valentin je zatvoren, a 14. veljače smaknut. Narod je na kraju Valentina proglasio svecem, a 14. veljače postao je Dan zaljubljenih.

Znate li kako reći "volim te" na drugim jezicima? Ne? Naučit ćete ako kliknite na opširnije! Volimo Vas, Vaš vjerni i uvijek zaljubljeni Web tim!!

Fotogalerija

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 13. 2. 2013. 13:08

Stiže sveti Nikola .....

U četvrtak, 6.12.2012., učenici naše škole obilježili su dan svetog Nikole. Veselim programom i prigodnim pjesmama dozvali su zaštitnika pomoraca i djece. Nakon kratkog druženja s učenicima, u prekrasnom pjesmom okupanom ambijentu, sveti Nikola podijelio im je bombone. Time ih je nagradio za ovogodišnji trud, dobrotu i predivni program kojim su ga dočekali. Pogledajte i Vi djelić atmosfere kojeg je aparatom uhvatila novinarka Matea Madunić, 8.b. Zahvaljujemo se voditeljici KUD-a "Val" učiteljici Tanji Uležić i svim učenicima i učiteljicama 1.a, 1.b, 2.b, 3.b, 4.a, 5.a, 5.b i 6.b razreda koji su sudjelovali u samom programu. (pedagog Saša Jureša)

Foto galerija                                                        

                                                                                                                        

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 6. 12. 2012. 13:16

Vesela školska svečanost - Dani kruha

Obilježavanje ovogodišnjih Dana kruha-Dana zahvalnosti za plodove zemlje započelo je velikim pripremama par dana prije samog programa. Učenici su sa svojim roditeljima i učiteljima brižljivo skupljali plodove zemlje i mijesili kruh kako bi svoja umijeća pokazali na izložbi u Glazbenoj dvorani.  Za uređenje obilne izložbe, koju su posjetili svi učenici s učiteljima, zaslužne su vrijedne ruke učiteljica Tanje Uležić, Rosane Zupičić i Arlene Škabić, ali i učenika svih razreda i njihovih roditelja. Danas se na svakom nastavnom satu govorilo o plodovima zemlje, kruhu i vrijednostima zdravog života. Svatko je na svoj način obilježio ovaj dan, dok je cijela škola mirisala od vrijednih pekarskih proizvoda. 

Foto galerija

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 16. 10. 2012. 11:42

Kulturni susret osoba s intelektualnim teškoćama

U Kongresnoj dvorani Hotela Histria u Puli održano je svečano otvaranje kulturnog dijela 10. Sportsko- rekreativnog i kulturnog susreta osoba s intelektualnim teškoćama iz Hrvatske i Slovenije. Susret je obuhvatio dramske, glazbene, plesne i recitatorske nastupe udruga, ustanova, škola i vrtića, a okupio se veliki broj posjetitelja. U svečanom programu sudjelovali su i naši učenici 5.b s učiteljicom Irenom Radolović i prevoditeljicom Vedranom Radić. Petaši su u crvenim majicama oduševili publiku recitacijom, pjesmom "Nek'svud ljubav sja" i poznavanjem hrvatskog znakovnog jezika. Naši su učenici bili posebno oduševljeni prigodnim poklonima koje su izradili djeca s posebnim potrebama. (učiteljica Irena Radolović)

 

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 4. 10. 2012. 11:35

KUD "Val"

Pod opširnije pronađite svih 24 izvannastavnih aktivnosti koje sudjeluju u radu Kulturno-umjetničkog drušva "Val".

Izaberite onu koja Vam se sviđa i krenite u umjetničke vode s ostalim školskim kolegama i voditeljicom KUD-a učiteljicom Tanjom uležić. (Vaš Web tim)

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 10. 9. 2012. 11:38

Prvašići ponosno zakoračili u školu

vesela petica s dočeka

Prvog dana školske godine, 3. rujna 2012. godine, nova generacija prvaša ponosno je zakoračila u školu. Točno u 18,00 sati, ravnateljica Branka Sironić, zaželjela je dobrodošlicu u školski svijet u ime svih djelatnika učenicima i njihovim roditeljima. Učiteljice Ljiljana Tončinić, I.a razred i Irena Radolović, I.b razred radosno su prihvatile nove učenike i odvele ih nakon prvog zajedničkog fotografiranja na šarmantni program u glazbenu učionicu. Program su već prvi dan pripremile učiteljice Tanja Uležić, Gordana Ružić Stanojević, Vesna Vretenar i Ester Richter Kontošić. Učiteljica likovne kulture Rosana Zupičić uredila je prostore svečanog dočeka u dogovoru s učiteljicama razredne nastave.

Foto galerija

  :: opširnije :: 


objavio: Branka Sironić  datum: 3. 9. 2012. 21:23

Podizanje Plave zastave u Marini Veruda

U Tehnomont Marini Veruda po 14. put zavijorila se Plava zastava, međunarodno ekološko priznanje za očuvanje okoliša koje se dodjeljuje plažama i marinama koje zadovoljavaju kriterije o sigurnosti, čistoći mora i edukaciji u očuvanju okoliša. Naša je škola već tradicionalno pripremila prigodni program: roženice, kanat na tanko i debelo, recitaciju o moru Iris Krelja (3.a), nagrađene literarne radove Marka Mileca (4.b) i Martine Kaić (3.a) te pjesmu " Tumbalalajka" koju su učenici solističke grupe pratili na hrvatskom znakovnom jeziku pod vodstvom učiteljice Tanje Uležić, voditeljice KUD-a "Val".  Zahvaljujemo svim učenicima sudionicima programa što su sa svojim učiteljicama Tanjom Uležić, Gordanom Ružić-Stanojević, Irenom Radolović i Đeni Rojnić uveličali ovaj događaj. (ravnateljica Branka Sironić).

Foto galerija

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 5. 6. 2012. 14:01

Smotra glazbenog stvaralaštva osnovnih škola Istarske županije

Solistička grupa

U petak, 18.5.2012., solistička grupa i roženice KUD-a "Val" sudjelovali su na Smotri glazbenog stvaralaštva osnovnih škola s voditeljicom Tanjom Uležić. Podršku su im iz publike pružale ravnateljica Branka Sironić, knjižničarka i mama Cukerić. Smotra se odvijala u Zajednici Talijana-Circolu. Solistice su bile odjevene u tradicionalne nošnje, a Ive Cukerić i Josip Rogalo svirali su roženice. Naše drage solistice (Leonarda Sep, Ana Hrvatin, Martina Gašparović, Sarah Novoselec, Monika Smoljan, Tia Lena Hinić, Glorija Suton, Iris Krelja) pjevale su pjesmu " Draga nam je zemlja". Na samom kraju, pjevači iz svih škola sudionika smotre, otpjevali su "Pjesmu prijateljstva" koju su posvetili i pjevali gradu Puli, prijatelju djece. (tekst i fotografije Nine Brajković, 5.b)

  :: opširnije :: 


objavio: Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 18. 5. 2012. 13:36

Festival Crvenog križa " Zacrvenimo se"

Učenici 4.b

U petak, 11.svibnja, na Portarati održan je Festival Crvenog križa " Zacrvenimo se" povodom obilježavanja Tjedna Crvenog križa i obljetnice rođenja Henrya Dunanta, pokretača ideje o Crvenom križu.  Sudjelovali su učenici osnovnih škola, Škole za odgoj i obrazovanje Pula, dnevnog Centra za terapiju i rehabilitaciju Pula te djeca iz vrtića. Prolaznici su imali priliku slušati i vidjeti razne plesne i glazbene točke, ali i recitacija ... Među učenicima koji su nastupali bili su i naši učenici iz 4.b razreda koji su još jednom podijelili s građanima njihovu pjesmu " Nek' svud ljubav sja" na hrvatskom znakovnom jeziku predvođeni učiteljicom Irenom Radolović i asistenticom Vedranom Radić. Društvo su im pravili solistička grupa KUD-a " Val" pjesmom na tanko i na debelo " Puna je Pula" s učiteljicom Tanjom Uležić pod budnim okom voditelja Mladeži Crvenog križa škole, učitelja prirode i biologije Alena Crnkovića.  (fotografije Lucija Pranjković, tekst Gabrijela Janjić, 5.b)

Zahvaljujemo se majci Marka Banovića V.b što je snimila i dostavila nam fotografije koje možete pogledati u Foto galeriji.
 

  :: opširnije :: 


objavio: Zlatko Lasek Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ  datum: 11. 5. 2012. 13:30
» Arhiva naših vijesti    
 


"Zaro"

Digitalni školski list "Zaro"

 

 

 

 

http://zaro.com.hr

YouTube kanal OŠ Monte Zaro Pula


Upisi u srednju

Sigurniji internet

Prijavi MUP-u nekulturno ponašanje na Intenetu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Obrazovne igre:
Zaštita osobnih podatakahttp://bit.ly/igra1
Sigurnost na društvenim mrežamahttp://bit.ly/igra2
Zamke elektroničke pošte: http://bit.ly/igra3

 


Katalog knjižnice

Dobro došli u katalog školske knjižnice!

Pretražite cjelokupni fond knjižnice i dođite do željene knjige.

 

 

 

 

 

I na Facebook stranicu školske knjižnice!
   


 

 


Najbolje iz školskog lista

E-knjige

           

 

  


Lente vremena

Autorska prava

Izjava o autorskim pravima 

Sadržaj web stranice http://www.os-mzaro-pu.skole.hr/ vlasništvo je OŠ Monte Zaro Pula. Nije dozvoljeno objavljivati sadržaje s web stranice na drugim mjestima ako o tome nije obaviještena Škola. Zlouporaba sadržaja web stranice bit će prijavljena nadležnim službama.

Web stranica  sadrži i podatke te poveznice na neke druge web stranice iz područja odgoja i obrazovanja. Sadržaji tih web stranica nisu vlasništvo OŠ Monte Zaro Pula i Škola nije odgovorna za njihovo uređivanje. (Web tim)


Čitateljski klub

10 PRAVA ČITATELJA

1. Pravo da ne čitamo.
2. Pravo da preskačemo stranice.
3. Pravo da ne dovršimo knjigu.
4. Pravo da ponovno čitamo.
5. Pravo da čitamo bilo što.
6. Pravo na zanos.
7. Pravo da čitamo bilo gdje.
 8. Pravo da pabirčimo*.
 9. Pravo da čitamo naglas.
 10. Pravo na šutnju.

Daniel Pennac u knjizi "Od korica do korica"

 (*pabirčiti- skupljati tuđe izreke)


Razmjena znanja

Nastavni materijali
preskoči na navigaciju