preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Monte Zaro" Pula

vijesti

I ove godine obilježen 18.10. - Dan kravate

Autor: Branka Sironić, 18. 10. 2021. 12:50

U ponedjeljak, 18.10.2021. u OŠ Monte Zaro Pula obilježili smo Dan kravate. Učiteljice produženog boravka Đeni Rojnić Mavrić, Zdenka Antolin i Karmen Šimičević s učenicima od 1. do 4. razreda izrađivale su kravate različitih dizajna i poslagali ih na košulje i time ukrasile školske panoe. Knjižničarka Dragica Pršo u atriju škole izložila je knjige i brošure u kojima se govori o kravati, a u školskoj knjižnici učenici su pogledali filmove o kravati. Ravnateljica je oglasnom knjigom zamolila sve učenike i djelatnike da u ponedjeljak, 18.10.2021. odjenu kravatu i pridruže se i tim simboličnim činom obilježavanju Dana kravate te ih podsjetila da su i učenici škole Monte Zaro 18.10.2003. godine sudjelovali u činu instalacije kravate oko Arene pa i ona sama. Podsjetili smo se i kako se vezuje kravata. U ponedjeljak je bio veseli Dan kravate u OŠ Monte Zaro Pula, a posjetili su nas i novinari Hrvatske radio televizije. (ravnateljica)

[više]

Mjesec školskih knjižnica posvećen bajkama :-)

Autor: Branka Sironić, 4. 10. 2021. 11:52

Mjesec školskih knjižnica posvećen je bajkama s kojima smo rasli, ali kojima se rado vraćamo i kao odrasli. Molim Vas da kliknete na Linoit i na naljepnicama napišete naslov svoje omiljene bajke, bez obzira jeste li učenik, učitelj ili roditelj. Učenici nižih razreda dolazit će u knjižnicu te zajedno s knjižničarkom čitati i slušati omiljene i nove bajke. Knjižničarka je pripremila i malu izložbu u "knjižničnom malom Kuferu". 

Pod opširnije imate i qr kod koji Vas vodi na stranicu. Razvucite naljepnicu po virtualnoj oglasnoj ploči zbog bolje preglednosti.  Hvala vam. (knjižničarka Dragica Pršo)

"Sam život je najljepša bajka". (Hans Christian Andersen) 

"Počni ponovno čitati bajke". (C.S. Lewis) 

[više]

Humanitarna akcija za Udrugu Snoopy Vijest ima dokument u privitku

Autor: Branka Sironić, 1. 10. 2021. 08:42

Dragi učenici i roditelji, pozivamo Vas na sudjelovanje na humanitarnoj akciji prikupljanja hrane, deka, igračaka i povodca za  Udrugu Snoopy. Akciju organiziraju osmaši pod vodstvom učiteljice Ane Okmaca Pilepić i knjižničarke Dragice Pršo. Plakat za akciju izradile su Dora Pršo i Petra Mohorović iz 8.b., a hamer Paola Sabljak i Vladislav Somov iz 8.a. Donirane stvari možete nositi u školsku knjižnicu. Udruga poziva sve zainteresirane učenike i roditelje da vikendom dođu do njih. Možete prošetati pse ili se jednostavno družiti s njima. Osim samih stvari i hrane, psima je potrebna pažnja, ljubav i druženje. Možete i uplatiti donaciju na njihov račun IBAN HR7924070001100133928. Bilo kakav oblik pomoći volonterima Udruge dobro dođe. Hvala svima! (knjižničarka i učiteljica Ana)  

[više]

Online susret s književnicom Željkom Horvat- Vukelja :-)

Autor: Branka Sironić, 25. 5. 2021. 10:27

1.b

U utorak, 25.5.2021. godine, učenici od 1. -  4. razreda prisustvovali su 1. online susretu s poznatom književnicom za djecu i mlade  Željkom Horvat-Vukelja.  Naša gošća je pričala prekrasne poučne priče istovremeno ponavljajući s učenicima glazbala i države svijeta. Učenici su uživali, kao što uživaju i čitajući njezine priče.  Hvala književnici na ugodnom i veselom druženju i poticanju na čitanje. Hvala učiteljicama Ljiljani, Ireni, Jolandi, Svjetlani, Vedrani, Ingrid, Gordani i Sandri na suradnji, učiteljici Barbari na tehničkoj podršci te ravnateljici na dolasku. Susret smo održali putem platforme Zoom po razredima. 

Pod opširnije možete pročitati njenu biografiju, a na Youtube kanalu poslušati i njene priče za mali odmor: https://www.youtube.com/playlist?list=PLMps03mAvfXDxXcClxdN3eON3TFL_05TG

(knjižničarka Dragica Pršo)

[više]

NajZarovac i NajZarovka 2020./2021 - lista

Autor: Branka Sironić, 19. 5. 2021. 08:46

Dragi učenici, učitelji i stručni suradnici, idući tjedan, točnije od 24. do 27.5., krećemo s glasovanjem kako bi ove godine izabrali NajZarovca i NajZarovku u 2020./2021. šk.god. Vijeće učenika je predložilo pa je Učiteljsko vijeće odabralo kandidate, a na Vama je da Vašim odabirom izaberete najbolje u ovoj generaciji osmaša.  Glasati možete samo jednom za 1 učenika i za 1 učenicu. Link na glasački listić poslat ću u Teams i razrednicima pa Vas molim da sudjelujete u velikom broju kao i svake godine. Pobjednike glasovanja proglasit ćemo na Dan škole u petak 28.5. (ravnateljica i knjižničarka) 
Kandidati su:  Pino Cukerić, Bartol Ćatić, Emanuel Dabić, Blaž Grabrić i Tristan Tol; Anja Brščić, Noemi Glazer, Emina Hadžić, Mia Kešmer i Vana Savović

[više]

Ono si što čitaš: Projekt Županijskoga stručnog vijeća školskih knjižničara Istarske županije

Autor: Branka Sironić, 11. 5. 2021. 08:26

Povodom Godine čitanja 2021. koju je proglasila Vlada Republike Hrvatske, Županijsko stručno vijeće školskih knjižničara Istarske županije pokrenulo je program poticanja čitanja. Projekt se ostvaruje u suradnji s agencijom Bruketa & Žinić. Agencija je besplatno dizajnirala plakat za prijavljene istarske škole. Knjige za slobodno čitanje i stručnu literaturu postavili smo u zbornici na polici s ciljem poticanja čitanja i učitelja i stručnih suradnika.  (knjižničarka Dragica Pršo) 

Više o projektima i aktivnostima školskih knjižnica možete pročitati na: https://sites.google.com/view/zsvskolskihknjiznicaraistra/home

[više]

Rezultati foto natječaja "Fotkaj se s knjigom" Vijest ima dokument u privitku

Autor: Branka Sironić, 26. 4. 2021. 10:21

Melani Poljanec - najbolja fotografija

Školska knjižnica organizirala je foto natječaj "Fotkaj se s knjigom" za učenike od 1. - 8. razreda povodom obilježavanja Noći knjige. Na natječaj je pristiglo 16 prekrasnih fotografija, a vi ste svojim glasom izabrali najbolju čija je autorica Melani Poljanec. Čestitke!  Možete pogledati video Foto natječaj koji je za nas izradila učiteljica Paola. Hvala svima na sudjelovanju! Po reakcijama učenika iduće godine organizirat ćemo 2. Foto natječaj. :-) (ravnateljica  Branka Sironić i knjižničarka Dragica Pršo) 

 

[više]

Projektom do stalka za bicikle

Autor: Branka Sironić, 23. 3. 2021. 08:29

U sklopu Švicarsko-hrvatskog programa suradnje u kojem sudjelujemo s projektom "Znanje za održivo djelovanje" dobili smo kao donaciju stalak za bicikle. Na fotografijama su predsjednica Vijeća učenika Emina i zamjenica Paola u pratnji ravnateljice i knjižničarke. Nositeljica projekta je Udruga Zelena Istra, a partneri Centar za mirovne studije, Ekološka udruga Krka, pulske osnovne škole Kaštanjer, Monte Zaro, Šijana i Gimnazija Pula te Osnovna škola Domovinske zahvalnosti i Srednja škola Lovre Montija iz Knina. Projekt je dobio financijsku potporu Švicarsko-hrvatskog programa suradnje. Naš školski projekt zove se "Skroji svoju održivu priču" u sklopu kojega nam je Zaštitna radionica "Tekop Nova" sašila platnene vrećice, učenici su sami izrađivali prirodne sapune, a pulskoj dogradonačelnici Eleni Puh Belci, na prijemu u Gradskoj palači, predsjednica Vijeća učenika Emina prenijela je učeničku želju da se Pula proglasi "gradom vez plastičnih vrećica" te tako dali konkretan poticaj održivom razvoju. (knjižničarka Dragica Pršo) 

[više]

Novinarski rad i digitalni školski list upućeni na državnu smotru LiDraNo

Autor: Branka Sironić, 18. 3. 2021. 14:06

Novinarski rad osmašice Emine Hadžić (mentorica Dragica Pršo) naziva:  "Kovid. Karantena. Samoizolacija" upućen je na državnu razinu smotre LiDraNo 2021. 

Digitalni školski list Zaro, učenice urednice Emine Hadžić i mentorice Dragice Pršo također su upućeni na državnu smotru. Čestitamo na ovom dvostrukom uspjehu vrijednoj učenici i vrijednoj mentorici. Županijsku smotru ove godine organizirala je OŠ Centar Pula u online okruženju.

Virtualnu izložbu svih pristiglih školskih listova možete pogledati na linku: Školski listovi. (ravnateljica Branka Sironić)

[više]

Fotkaj se s knjigom! Vijest ima dokument u privitku

Autor: Branka Sironić, 12. 3. 2021. 08:40

Vaša se školska knjižnica priključuje obilježavanju Noći knjige 2021. te ovim putem pozivamo sve zainteresirane učenike na sudjelovanje.
Sudjelovati možete tako da pošaljete 1 fotografiju na kojoj je vidljiva osoba koja čita knjigu. Možete poslati selfie ili fotografiju nekog drugog.
Fotografije šaljite na mail dragica.prso@skole.hr do 19.4.2021. kada ćemo organizirati glasanje preko google formsa te proglasiti najbolju fotografiju.
Autor/ica najbolje fotografije dobit će na dar omiljenu knjigu po izboru.
Na sam dan obilježavanja Noći knjige objavit ćemo i virtualnu izložbu na webu škole i društvenim mrežama knjižnice.
P.S. Autorica fotografije na pozivu je Emina H. a s tom fotografijom sudjelovala je na natječaju Hrvatskog čitateljskog društva. :-) 
[više]

14.2. - Međunarodni dan darivanja knjiga : "Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj".

Autor: Branka Sironić, 3. 2. 2021. 10:42

"Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj".
I ove godine priključujemo se obilježavanju Međunarodnog dana darivanja knjiga akcijom prikupljanja slikovnica. Čitateljski klub poziva sve učenike, roditelje i djelatnike na sudjelovanje u ovoj akciji.
Donesite očuvane rabljene ili nove slikovnice od 5. do 15. veljače u školsku knjižnicu za našu malu besplatnu knjižnicu koja se nalazi u masliniku pored vanjske učionice.
Ako želite knjige možete pokloniti i Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula. :-) 
Obilježavanje Međunarodnog dana darivanja knjiga (14. veljače) pokrenula je dječja autorica Amy Broadmoore 2012. godine. Njezina inicijativa je ubrzo pobudila interes zaljubljenika u knjige te se održava u brojnim zemljama diljem svijeta. (knjižničarka Dragica Pršo) 
[više]

2021. - Godina čitanja : Čitateljski klub Vas poziva na izazov Hrvatskog čitateljskog društva

Autor: Branka Sironić, 1. 2. 2021. 08:37

Čitajmo da ne ostanemo bez riječi! najljepši je poziv na početku godine koja je pred nama. Naime, Vlada Republike Hrvatske podržala je prijedlog Ministarstva kulture i medija da se 2021. godina proglasi Godinom čitanja. Realizacija je to mjere Akcijskog plana Nacionalne strategije poticanja čitanja, koju je Vlada usvojila 2017. godine, a koja pridonosi razvoju kulture čitanja i omogućava što većem dijelu društva čitanje sa zadovoljstvom i razumijevanjem. Kao doprinos Godini čitanja osmišljen je program Čitateljski izazovi Hrvatskog čitateljskog društva. Svaki mjesec na mrežnoj stranici Društva (http://hcd.hr/djelovanje/akcije/citateljski-izazov/) kao i na ostalim mrežnim mjestima HČD-a, možete pronaći po jedan izazov u koji se mogu uključiti svi zainteresirani ljubitelji čitanja. 

Počinjemo s Listom preporučenih književnih djela ljubavne tematike budući da je veljača najpoznatija kao “mjesec ljubavi”. Djela, razvrstana u kategorije “Najmlađi”, “Djeca” i “Mladi i odrasli”, odabrale su knjižničarke iz školskih i narodnih knjižnica (https://hcdveljaca.glideapp.io/). (knjižničarka Dragica Pršo) 

[više]

"Zaro" na državnoj smotri LiDraNo 2020. :-)

Autor: Branka Sironić, 1. 10. 2020. 11:09

U srijedu 30. rujna 2020. Agencija za odgoj i obrazovanje organizirala je državnu  smotru literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2020. Okrugli stolovi u online okruženju na platformi Adobe Connect organizirani su za odabrane učenike i mentore u literarnom, pojedinačnom novinarskom i radijskom stvaralačkom izrazu te za odabrane školske listove. Budući da županijske smotre nisu održane u svim županijama, pojedinačni i skupni scenski nastupi ove godine nisu prikazani na državnoj razini smotre. Mi smo sudjelovali u kategoriji školskih listova kao jedini pozvani školski list iz Istre.  

Sudionike su pozdravili članovi Državnoga prosudbenog povjerenstva  Anita Šojat, Marko Baus, Neven Kepeski i Srećko Listeš, tajnik Državnoga povjerenstva. Na okruglom stolu razgovaralo se o procesu nastajanja školskih listova. Članovi povjerenstava poticajnim su komentarima vrednovali radove učenika osnovnih i srednjih škola. Posebno su pohvali kreativnost učenika, originalnost u odabiru tema i kritičko razmišljanje. Konstruktivnim kritikama i savjetima pokušali su ih uputiti kako bi im školski listovi bili bolji i kvalitetniji. Pohvale za rad i zalaganje upućene su i njihovim učiteljima  mentorima. Čestitamo još jednom na velikom uspjehu našeg Digitalnog školskog lista Zaro,  glavnoj urednici Emini Hadžić i mentoricama Dragici Pršo i Paoli Živolić Zec. (ravnateljica Branka Sironić) 

[više]

Posudba i vraćanje knjiga

Autor: Branka Sironić, 15. 5. 2020. 10:44

Poštovani roditelji i dragi učenici, od idućeg tjedna školska knjižnica bit će ponovno otvorena za svoje korisnike utorkom i četvrtkom od 9 do 12 sati, ali pod strogim mjerama zaštite zdravlja naših korisnika i djelatnika.

Molim vas da vraćene knjige odložite u kutiju na ulazu škole, a za posudbu javite se knjižničarki porukom u Teams, na mail dragica.prso@skole.hr ili na 099 3127822. 

Ulaz u zgradu Škole je trenutno zabranjen zbog sigurnosnih mjera te vas molimo da pozvonite na vrata. Tražena knjiga čekat će vas na ulazu u školu s označenim vašim imenom i prezimenom na papiriću. Temeljem uputa HZZJZ-a, MZO-a i NSK-a vraćene knjige stavljaju se u karantenu na 3 dana pa se dezinficiraju i vraćaju na police. Svi učenici, a pogotovo učenici 8. razreda, dužni su vratiti posuđene knjige do kraja školske godine. Nakon radnog vremena kutije će biti uklonjene i bit će postavljene nove sljedeći radni dan. Molimo učenike i roditelje da se drže dogovorenih termina te da knjige vraćaju SAMO UTORKOM I ČETVRTKOM. Hvala svima na razumijevanju. Čuvajte se. 

knjižničarka                                                                                ravnateljica 

Dragica Pršo, prof. u dipl. bibl.                             Branka Sironić, prof. ped.   

[više]

Virtualna knjižnica

Autor: Branka Sironić, 24. 3. 2020. 10:19

Školska knjižnica je s Vama i virtualno za vrijeme trajanja nastave na daljinu kao podrška učenicima, učiteljima, stručnim suradnicima i roditeljima. Kliknite na sve ponuđene poveznice i pronađite nešto za učenje, ali i za zabavu : od  nastavnih predmeta, virtualnih muzeja, enciklopedija online, slobodnog vremena, do web stranica i aplikacija za djecu s teškoćama. (knjižničarka savjetnica Dragica Pršo)

https://sites.google.com/view/virtualnaknjinicaomontezaropu/home

[više]

Susret s književnicom Melitom Rundek

Autor: Branka Sironić, 29. 10. 2019. 11:30

Povodom Mjeseca hrvatske knjige ugostili smo danas 29.10.2019. u školskoj knjižnici nagrađenu književnicu Melitu Rundek. Na samom početku susreta učenici Malog zbora otpjevali su pjesmu "Duga" popraćenu znakovnim jezikom pod vodstvom učiteljice Štefice Čeh. Kao znak zahvalnosti za gostovanje predsjednica Vijeća učenika Emina Hadžić uručila je književnici uokvireni učenički likovni rad. 

Novinarke Paola, Lara i Angelina odradile su kratki intervju s gošćom. Za kraj smo je zamolili da nam napiše par riječi za uspomenu. 

Autorica je do sada napisala i objavila 22 knjige, od čega su "Psima ulaz zabranjen" i "Haj, ja sam online" na našem popisu djela za cjelovito čitanje. Najnovija knjiga je "Moj tata je plavac", a osobno je preporučila prisutnim učenicima šestih i sedmih razreda knjige "Hrvač" i "Letači srebrnih krila".  (knjižničarka Dragica Pršo)

"Vrijeme prolazi, a ja uvijek rado dolazim u Pulu i baš u ovu školu. Sjajni djelatnici i djeca! Želim Vam svako dobro i čitajte, čitajte, čitajte!" (Melita Rundek)

[više]

Mjesec hrvatske knjige (15.10.-15.11.)

Autor: Branka Sironić, 17. 10. 2019. 11:39

Mjesec hrvatske knjige je manifestacija kojom se tijekom mjesec dana, od 15. listopada do 15. studenoga, potiče čitanje  različitim programima na nacionalnoj i lokalnoj razini. Ovogodišnja manifestacija posvećena je glazbi, a moto je U ritmu čitanja! Tim povodom poslušajte klasičnu glazbu koja potiče čitanje na

 https://www.youtube.com/watch?v=GMhIT4a98UE 

ili https://www.youtube.com/watch?v=mIYzp5rcTvU&t=174s

 ili https://www.youtube.com/watch?v=vwIUJbIU57s

Pod opširnije kliknite na aktivnosti u Vašoj školskoj knjižnici.(knjižničarka Dragica Pršo) 

[više]

Europska noć istraživača u školskoj knjižnici

Autor: Branka Sironić, 1. 10. 2019. 08:57

Europska noć istraživača je dugogodišnja inicijativa Europske komisije s ciljem popularizacije znanosti i osvješćivanju javnosti o važnosti znanosti i znanstvenika u društvu. Obilježava se svake godine posljednjeg petka u rujnu diljem Europe. 

Pulski znanstvenici sa Sveučilišta Jurja Dobrile Pula, točnije RoboTeam, posjetili su pulske škole pa tako i našu te su učenicima 6.a i 6.b razreda predstavili robotsku ruku, nagrađeni mikroskop u obliku glagoljičkog slova S izrađen tehnologijom 3D printa i  naočale koji simuliraju hod po mjesecu. Zahvaljujemo se predavaču dr. sc. Svenu Maričiću na gostovanju. (knjižničarka) 

[više]

Kućica za knjige u vanjskoj učionici

Autor: Branka Sironić, 30. 5. 2019. 11:54

Zahvaljujući donaciji gđe Ornele Benčić Žerić i supruga Edina Žerića  postavljena je kućica za knjige u vanjskoj učionici ispod masline. 

Slobodno uzmite knjige, pročitajte ih pa ih vratite. Ako imate knjigu koju želite pokloniti slobodnu ju donesite i sami stavite u kućicu. Ako želite možemo i zajedno. U svakom slučaju uživajte u čitanju u vanjskoj učionici među masline. (knjižničarka Dragica Pršo) 

 

[više]

Glasovanje za Najzarovku i Najzarovca

Autor: Branka Sironić, 17. 5. 2019. 09:34

Vijeće učenika i Učiteljsko vijeće izabrali su kandidate, a vi birate u školskoj knjižnici u ponedjeljak i utorak 20. i 21.5. od 12 do 14 sati. Prošle godine izabrali ste Dina i Robertu za naše i vaše Najzarovce. A koga ćete birati ove godine? 

Proglašenje na Danu škole. wink Sretno svima! 

knjižničarka Dragica Pršo 

[više]

Kreativne radionice Monte Librića

Autor: Branka Sironić, 9. 4. 2019. 12:09

U utorak 9. travnja 2019. učenici Novinarske grupe i Čitateljskog kluba te učenici 6.a razreda, u pratnji učiteljice Maje Radolović Čalić i knjižničarke Lee Matticchio, posjetili su Festival dječje knjige Monte Librić u pulskom Circolu. Učenici Novinarske grupe i Čitateljskog kluba sudjelovali su na jednosatnoj radionici Gradionica Vibora Juhasa. Uz kratko i zabavno predavnje voditelja Juhasa o osnovama i važnosti ilustracije, zadatak učenika bio je stvoriti razglednice zamišljenih gradova. Uz ilustriranje razglednica učenici su predlagali ideje i rješenja kojima žele poboljšati život u gradu.

Učenici 6.a razreda sudjelovali su na radionici i susretu sa Zdenkom Bašićem, ilustratorom slikovnice Zlatarovo zlato te autoricom i urednicom teksta Tanjom Konforta. Nadahnuta motivima književnika Augusta Šenoe, objavljena povodom 180. obljetnice njegovog rođenja, knjiga Zlatarovo zlato već od korica razotkriva magični svijet povijesne i ljubavne priče koja izranja iz daleke prošlosti. Na kreativnoj radionici šestaši su izrađivali haljinu Dore Krupićeve od novinskog papira i tempera.

Ove se godine Monte Librić održava od 8. do 14. travnja 2019. pod tematskom odrednicom Volim grad. (knjižničarka Lea Matticchio)

[više]

Arhiva naših vijesti   
 


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
 
Dan škole

 
DOKUMENTI ŠKOLE 2021./2022.
 
DOM

DRUGI OBRAZOVNI MATERIJALI 

ŠK.GOD. 2021./22. 

OBAVIJEST ZA RODITELJE: 

Popisi drugih obrazovnih materijala od 1. do 8. razreda.  

NAPOMENA: Crvenom bojom označeni su radni materijali za pomoć u učenju.​

 
Protokoli
 
Upis u srednju
 
Omoguru font

Digitalna pristupačnost svima!

Osjeti Omoguru iskustvo čitanja

Jednostavno prilagodite svaku pa i ovu web stranicu i  aplikaciju svom stilu čitanja. Dodajte u preglednik sa Chrome Web Storea besplatno.

Omoguru lab- lakše se čita!

 
Upute za Teams

Učenici i nastavnici trebaju napraviti sljedeće:

1. u tražilicu upišite Office 365 za škole ili 

2. kliknite na link: 

https://office365.skole.hr/default/login 

logirajte se pomoću

AAI@Edu.hr lozinke

3. Prihvatite uvjete (na dnu)

4. Odite na Office 365

5. Izaberite program Teams (7. u nizu) 

Detaljne UPUTE ZA RAD ZA UČITELJE

Detaljne  UPUTE ZA RAD ZA UČENIKE

 
Foto natječaj 2021.

Pobjednička fotografija 

 Foto natječaja 2021.

Priloženi dokumenti:
Foto natjecaj.mp4

 
Zaro

Pridružite nam se u stvaranju 

Digitalnog školskog lista Zaro! 

http://zaro.com.hr

 
Kutak psihologinje

Dobro došli u kutak Vaše psihologinje! 

 
Održivi razvoj

Znanje za održivo djelovanje

Skroji svoju održivu priču

Stop plastici! 

https://zzod.zelena-istra.hr/hr/

"Pokreni se, promijeni sve!"

Priloženi dokumenti:
letak os monte zaro pula.pdf

 
Školska knjižnica

Dobro došli u katalog školske knjižnice!

Pretražite cjelokupni fond knjižnice i dođite do željene knjige.

E katalog 

I na Facebook stranicu školske knjižnice!
   


 

http://lektire.skole.hr/lektire-osnovna-skola

Virtualna knjižnica 

 
Virtualni boravak
 
Zavičajna nastava

 
Autorska prava

Izjava o autorskim pravima 

Sadržaj web stranice http://www.os-mzaro-pu.skole.hr/ vlasništvo je OŠ Monte Zaro Pula. Nije dozvoljeno objavljivati sadržaje s web stranice na drugim mjestima ako o tome nije obaviještena Škola. Zlouporaba sadržaja web stranice bit će prijavljena nadležnim službama.

Web stranica  sadrži i podatke te poveznice na neke druge web stranice iz područja odgoja i obrazovanja. Sadržaji tih web stranica nisu vlasništvo OŠ Monte Zaro Pula i Škola nije odgovorna za njihovo uređivanje. (Web tim)

 
CARNET vijesti
CARNET
19.10.2021. 17:08
Potpisan ugovor o nabavi aktivne mrežne opreme u školskim mrežama
Danas je u prostorijama CARNET-a potpisan ugovor kojim započinje druga faza implementacije aktivne mrežne opreme u sklopu programa e-Škole. Ugovor su potpisali predsjednik Uprave Compinga Alojzije Jukić, predsjednik Uprave KING ... The post Potpisan ugovor o nabavi aktivne mrežne opreme u školskim mrežama appeared first on CARNET .

18.10.2021. 09:01
INFO Uspostava mrezne povezanosti – Opatija
Postovani, Danas, oko 07:30 sati ponovno je uspostavljena mrezna povezanost ustanova clanica na podrucju Opatije. Pruzatelj usluge 3t.cable d.o.o.je otklonio poteskocu. S postovanjem, The post INFO Uspostava mrezne povezanosti – Opatija appeared first on CARNET .

18.10.2021. 08:11
CARNET webinar: Informativno o implementiranoj mrežnoj infrastrukturi
U četvrtak, 21. listopada 2021. godine s početkom u 13 sati nastavljamo edukaciju korisnika sa sedmim webinarom u nizu pod nazivom "Informativno o implementiranoj mrežnoj infrastrukturi". Na ovom informativnom webinaru će ... The post CARNET webinar: Informativno o implementiranoj mrežnoj infrastrukturi appeared first on CARNET .

 
E- dnevnik

 
e-Potvrde za učenike

Dragi roditelji, potvrde učenika

možete izraditi i samostalno

putem Portala e-Građani i učeničkih @skole.hr računa

na https://potvrde.skole.hr/login

 
Sigurni internet
 
Školska pravila

  • Prihvaćamo druge u igru i pomažemo im.
  • Pristojno komuniciramo i o drugima govorimo samo dobro.
  • Sukobe rješavamo razgovorom i prijavljujemo svako nasilje.
  • Poštujemo različitosti i tuđe stvari. 
  • Čuvamo okoliš škole.
  • Poštujemo Kućni red škole. 

Vrijednosti: prijateljstvo, pristojnost, ravnopravnost, tolerancija i poštovanje 

(Vijeće učenika)

 
OBAVIJEST

Ljubazno molimo

zaposlenike škole roditelje 

i posjetitelje da

se pridržavaju

odluka Školskog odbora,

Učiteljskog vijeća,

Vijeća roditelja 

EKO odbora te

ne parkiraju

 školskom dvorištu

 za vrijeme održavanja

nastave 

zbog sigurnosti i slobode

učeničkog  kretanja

na odmorima

i nastavi TZK-a.

Izuzetak: domar škole, 

dostava za školsku kuhinju,

majstori po pozivu,

školska liječnica.

(uprava škole) 

Slikovni rezultat za hvala

 
Partneri

 

 
Korisni linkovi

Virtualna knjižnica OŠ Monte Zaro Pula 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja 

Usluge koje pruža CARNet dostupne su uz primjenu
elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr kojeg možete dobiti u tajništvu škole.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 14. 10. 2010.

Ukupno: 1055109
Ovaj mjesec: 1500
Ovaj tjedan: 193
Danas: 85
 
Finalisti
 
 > Školska knjižnica  > Novosti iz knjižnice
CMS za škole logo
Osnovna škola "Monte Zaro" Pula / Boškovićev uspon 24, HR-52100 Pula / os-mzaro-pu.skole.hr / ured@os-mzaro-pu.skole.hr
preskoči na navigaciju