preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Monte Zaro" Pula

Login
e-Dnevnik

Školska knjižnica

Dobro došli u katalog školske knjižnice!

Pretražite cjelokupni fond knjižnice i dođite do željene knjige.

E katalog 

I na Facebook stranicu školske knjižnice!
   


 

 

eLektire

 

 

 

http://lektire.skole.hr/lektire-osnovna-skola

"Zaro"

Digitalni školski list "Zaro"

 

 

 

 

http://zaro.com.hr

YouTube kanal OŠ Monte Zaro Pula

Upisi u srednju

www.upisi.hr

 

Autorska prava

Izjava o autorskim pravima 

Sadržaj web stranice http://www.os-mzaro-pu.skole.hr/ vlasništvo je OŠ Monte Zaro Pula. Nije dozvoljeno objavljivati sadržaje s web stranice na drugim mjestima ako o tome nije obaviještena Škola. Zlouporaba sadržaja web stranice bit će prijavljena nadležnim službama.

Web stranica  sadrži i podatke te poveznice na neke druge web stranice iz područja odgoja i obrazovanja. Sadržaji tih web stranica nisu vlasništvo OŠ Monte Zaro Pula i Škola nije odgovorna za njihovo uređivanje. (Web tim)

E-knjige

           

OBAVIJEST

Ljubazno molimo zaposlenike škole, roditelje i posjetitelje da se pridržavaju odluka Školskog odbora, Učiteljskog vijeća, Vijeća roditelja  i EKO odbora te ne parkiraju školskom dvorištu za vrijeme održavanja nastave zbog sigurnosti i slobode učeničkog kretanja na odmorima i nastavi TZK-a. Izuzetak: domar škole, dostava za školsku kuhinju, majstori po pozivu, školska liječnica. (uprava škole) 

Slikovni rezultat za hvala

Tražilica
Školska pravila

  • Prihvaćamo druge u igru i pomažemo im.
  • Pristojno komuniciramo i o drugima govorimo samo dobro.
  • Sukobe rješavamo razgovorom i prijavljujemo svako nasilje.
  • Poštujemo različitosti i tuđe stvari. 
  • Čuvamo okoliš škole.
  • Poštujemo Kućni red škole. 

Vrijednosti: prijateljstvo, pristojnost, ravnopravnost, tolerancija i poštovanje 

(Vijeće učenika, 29.9.2017.)

Brojač posjeta
Ispis statistike od 14. 10. 2010.

Ukupno: 962137
Ovaj mjesec: 902
Ovaj tjedan: 108
Danas: 59
Zakon
Lista linkova je prazna
Korisni linkovi

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta 

Usluge koje pruža CARNet dostupne su uz primjenu
elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr kojeg možete dobiti u tajništvu škole.

 

 

 

Srce: Centar za e-učenje

 

 

 

 

 

Kalendar

Kalendar događanja, blagdana, obljetnica

Igre online

Carnet vijesti
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
05.11.2018. 10:07
Poziv na predstavljanje: Stare lektire u novome ruhu
U okviru Informativnog utorka, CARNET će predstaviti 72 nove inačice e-Lektira koje su objavljene na istoimenom portalu. Predstavljanje će se održati u utorak, 6. studenoga 2018. godine, u 10 sati u prostoru Gradske knjižnice na Starčevićevom trgu 4.

31.10.2018. 12:50
Održan okrugli stol "Ususret europskoj godini kibernetičke sigurnosti“
Prijevare putem interneta, računalne ucjene (ransomware), socijalni inženjering (phishing) i lažne vijesti (fakenews) samo su neke od tema o kojima se raspravljalo jučer na okruglom stolu "Ususret europskoj godini kibernetičke sigurnosti“ u organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET, a u sklopu Europskog mjeseca kibernetičke sigurnosti. 

25.10.2018. 12:17
Otvorene prijave na CUC 2018
Prijave na 20. CARNET-ovu korisničku konferenciju CUC 2018 su OTVORENE i traju do 5. studenoga u 23:59 sati. 

25.10.2018. 11:34
Održan četvrti hrvatski Forum o upravljanju internetom (CRO-IGF)
U četvrtak, 25. listopada 2018. godine u prostorijama Ministarstva mora, prometa i infrastrukture održan je četvrti po redu hrvatski Forum o upravljanju internetom (CRO-IGF).  

24.09.2018. 14:45
Objavljen preliminarni program 20. CARNET-ove korisničke konferencije CUC 2018
Objavljen je preliminarni program 20. CARNET-ove korisničke konferencije CUC 2018 koja će se pod nazivom “CUC20: mreža ideja” održati od 21. do 23. studenoga 2018. godine u Konvencijskom centru Šibenik.

vijesti
Županijsko natjecanje "Sigurno u prometu"
Branka Sironić / datum: 7. 5. 2014. 13:08

U utorak, 06.05.2014.godine u Pazinu je održano županijsko natjecanje "Sigurno u prometu" u organizaciji HAK-a i AK Pula - Rovinj. Predstavnici OŠ Monte Zaro Pula: učenici koji su se plasirali na županijsko natjecanje Pavao Botica, 4.b, Lovre Puh, 4.a, Maja Milošev, 5.b i Ania Išić, 6.a s učiteljicom Karmen Grgurić koja je učenike pratila umjesto mentora Ivana Iskre. Osim što su sudjelovali u natjecanju, prošetali su Pazinom te uživali u lijepom vremenu i svježem zraku. Svi su se učenici tijekom školske godine trudili, a najbolji rezultat na županijskom natjecanju postigla je  Maja Milošev osvojivši 6.mjesto u kategoriji djevojčica. No, važno je sudjelovati i uživati! (učiteljica Karmen Grgurić)


[OPŠIRNIJE]Vijest sa Županijskog natjecanja u Poreču
Branka Sironić / datum: 29. 4. 2014. 12:02

U subotu, 26.travnja na Županijskom natjecanju iz ritmičke gimnastike u Poreču, Nika Išić učenica II.a razreda osvojila je srebrnu medalju u grupnoj vježbi. Nika jako voli vježbati i uživa u zajedničkom radu s prijateljicama gimnastičarkama. Čestitamo Niki. (ravnateljica)


[OPŠIRNIJE]Srebrna medalja na krosu
Branka Sironić / datum: 28. 4. 2014. 09:32

Na krosu Sportskih novosti održanom u nedjelju, 27. travnja 2014. godine u Zagrebu na Bundeku Ania Išić osvojila je srebrnu medalju u grupi učenica šestih razreda iz cijele Hrvatske. Kako saznajemo od Anie natjecala se s 241 djevojčicom, a na krosu je sudjelovalo 4000 učenika (osnovnih škola 5.-8. razred, srednjih škola i fakulteta). Opet čestitke!


[OPŠIRNIJE]Županijsko natjecanje iz tehničke kulture
Branka Sironić / datum: 7. 3. 2014. 17:08

Učitelji tehničke kulture Zlatko Lasek i Ivan Iskra javili su školi vijest da je Ana Marija Jantoš učenica VII.a razreda osvojila drugo mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture u kategoriji fotografija. Ana Marija pohađa radionice Digitalne fotografije u Zajednici tehničke kulture, a nastupila je za školu.  Škola i mentori zahvaljuju i ostalim svojim učenicima koji su bili na natjecanju na uloženom trudu, a Ana Mariji čestitka. Natjecanje je održano u vodnjanskoj osnovnoj školi.(ravnateljica)

 


[OPŠIRNIJE]Lijepe vijesti sa županijskog natjecanja iz povijesti
Branka Sironić / datum: 7. 3. 2014. 14:38

Uoči vikenda  saznali smo lijepe vijesti sa Županijskog natjecanja iz povijesti održanog u petak, 7. ožujka, u Talijanskoj Osnovnoj školi Edmondo De Amicis Buje. Anamarija Lukanović, učenica VIII.a razreda, postigla je drugi rezultat u županiji u kategoriji osmaša, a učenica  VII. a razreda Katja Radolović peti u kategoriji sedmaša. Čestitamo Anamariji i njenoj mentorici Valentini Miletović Anić, učiteljici povijesti,  te Katji i  njenoj mentorici Maji Radolović Čalić, učiteljici HJ i povijesti, na trudu i postignutom rezultatu. (ravnateljica)


[OPŠIRNIJE]Pozvani učenici na županijska natjecanja
Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ / datum: 21. 2. 2014. 13:13
Čestitamo svim učenicima i njihovim mentorima plasman na županijska natjecanja iz engleskog jezika, povijesti i tehničke kulture te županijsku razinu smotre LiDraNo.
 
1. Engleski jezik: Josip Rogalo, 8.a (mentor Mirjana Ajhorn)
2. Povijest: Katja Radolović, 7.a (mentor Maja Radolović Čalić) i Ana Marija Lukanović, 8.a (mentor Valentina Miletović-Anić)
3. Tehnička kultura: Nina Pršo, 5.a (mentor Ivan Iskra)
                                 Ania Išić, 6.a (mentor Ivan Iskra)
                                 Ana Marija Jantoš,7.a (mentor Ivan Iskra)
                                 Matija Milošev, 7.a (mentor Zlatko Lasek)
                                 Amber Brakus, 8.a (mentor Zlatko Lasek)
4. LiDraNo : Digitalni školski list "Zaro" (urednica Gabrijela Janjić, 7.b; mentor Dragica Pršo)

 


[OPŠIRNIJE]Natjecanje "Pula moj grad"
Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ / datum: 20. 2. 2014. 13:30
I ove godine Društvo informatičara Pula uz potporu Upravnog odjela za društvene djelatnosti grada Pule organizira natjecanje u izradi multimedijalnih radova "Pula moj grad" povodom Dana grada Pule. Više na stranicama Društva. (ravnateljica)

[OPŠIRNIJE]Digitalni školski list Zaro predložen za državnu razinu Lidrana
Branka Sironić / datum: 7. 2. 2014. 08:47

Povjerenstvo za prosudbu literarnih radova Županijske smotre literarnih, dramskih i novinarskih radova učenika osnovnih i srednjih škola Istarske županije školske 2013./2014. godine predložilo je digitalni list škole Zaro za državnu razinu smotre. Čestitamo učenicima urednicima na čelu sa sedmašicom  Gabrijelom Janjić i mentorici, knjižničarki Dragici Pršo. Ovogodišnja županijska smotra održana je 4. veljače 2014. godine u Spomen domu Pazin u organizaciji  Pazinskog kolegija - klasične gimnazije Pazin. ( ravnateljica)


[OPŠIRNIJE]Katalog natjecanja i smotri u 2014.
Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ / datum: 13. 1. 2014. 12:09

Na web stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje možete pronaći Katalog natjecanja i smotri u 2014. godini i Vremenik natjecanja i smotri u 2014.

Ili kliknite na opširnije i izaberite željeno područje. (knjižničarka)


[OPŠIRNIJE]Vijest sa stolnoteniskog gradskog prvenstva
Branka Sironić / datum: 18. 12. 2013. 18:31

U osnovnoj školi Veli Vrh održano je ekipno i pojedinačno gradsko stolnotenisko prvenstvo (u subotu, 14.12.2013.). Šestaš Aleks Krstevski u pojedinačnoj kategoriji osvojio je drugo mjesto i srebrnu medalju. Mentorica Lori Bogdan pohvalila je i ostatak  stolnoteniske ekipe škole (Matija Milošev, VII.a, Leon Tomić, Damian Sokolović i Josip Rogalo iz VIII.a) za sportsku borbu na natjecanju. Čestitke našim sportašima. (ravnateljica)


[OPŠIRNIJE]Učenice osvojile 1. mjesto u šahu
Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ / datum: 18. 12. 2013. 12:26

Čestitamo učenicama Moniki Smoljan i Matei Vidović iz 7.a, Nicole Zelenović i Marini Madunić iz 6.a i mentorici učiteljici Lori Bogdan, što su u subotu 14.12.2013. godine, na natjecanju u šahu došle prve.

Paulo Possi iz 7.b razreda, Frane Puh i Dino Ibrahimović iz 7.a te Dino Bogdan iz 4.b  došli su četvrti. Cure su odnijele medalje kući i pehar školi.  (Marina Madunić, 6.a)

Našim godinama uspješnim šahisticama i njihovoj mentorici u ime kolektiva škole čestita ravnateljica.


[OPŠIRNIJE]Gradsko natjecanje Mladeži Crvenog križa
Branka Sironić / datum: 18. 3. 2013. 16:48

Gradsko društvo Crvenog križa Pula organiziralo je Gradsko natjecanje Mladeži Crvenog križa Pula u subotu, 16. ožujka 2013. godine, u OŠ Kaštanjer  s početkom u 10,00 sati. Ekipu naše škole u sastavu : vođa Leon Tomić, Damjan Sokolović, Martin Hrženjak, Anamarija Lukanović, Lucija Pranjković (zamjena Filip Latinčić) za natjecanje je pripremio učitelj prirode i biologije Alen Crnković. Učenici su odvojili svoje slobodno vrijeme i posvetili ga učenju osnovnih načela Crvenog križa kako bi naučili pomoći drugima.
Čestitamo učenicima i mentoru  na  aktivnoj pripremi i osvojenom 7. mjestu na natjecanju. (ravnateljica)

 


[OPŠIRNIJE]Rezultati sa županijskih natjecanja iz tehničke kulture i kemije
Branka Sironić / datum: 18. 3. 2013. 11:39

Čestitamo učenici V.a razreda Aniji Išić i mentoru Ivanu Iskri 5. mjesto postignuto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture , a Dinu Tognonu  (VII.a) i mentoru Mariju Nosiću 6. mjesto na županijskom natjecanju iz kemije. Županijsko natjecanje iz tehničke kulture organizirala je Osnovna škola Stoja Pula, a kemičari su putovali u Osnovnu školu Tar - Vabriga. I ostalim učenicima sudionicima zahvaljujemo na uloženom trudu. (ravnateljica)


[OPŠIRNIJE]2. i 5. mjesto na županijskom natjecanju iz povijesti
Branka Sironić / datum: 7. 3. 2013. 20:26

Na  održanom Županijskom natjecanju iz povijesti u OŠ Vladimira Nazora Pazin naše učenice VII.a razreda ostvarile su izvrstan rezultat. Anamarija Lukanović,  postigla je 2. mjesto, a Vida Burić,  5. mjesto. Iskrene čestitke našim povjesničarkama i njihovoj mentorici, učiteljici povijesti Valentini Miletović Anić. (ravnateljica)


[OPŠIRNIJE]Učenici pozvani na županijsko natjecanje iz tehničke kulture i kemije
Branka Sironić / datum: 25. 2. 2013. 10:45

Na županijsko natjecanje iz tehničke kulture koje će se održati 8. ožujka 2013. godine u Osnovnoj školi Stoja Pula pozvani su sljedeći učenici:

1. Ania Išić V.a, mentor Ivan Iskra - kategorija MAKETARSTVO I MODELARSTVO

2. Deborah Jančić VI.b, mentor Zlatko Lasek - kategorija GRADITELJSTVO

3. Amber BrakusVIII.a, mentor Zlatko Lasek - kategorija STROJARSKE KONSTRUKCIJE

4. Vanesa Frimmel VIIIb., mentor Ivan Iskra - kategorija - ELEKTROTEHNIKA

5. Sebastijan GrgićVIII.b, mentor Ivan Iskra - kategorija - ELEKTRONIKA

Učenik VII. a razreda Dino Tognon (mentor Mario Nosić) pozvan je na Županijsko natjecanje iz kemije koje će se održati u Osnovnoj školi Tar - Vabriga 15. ožujka 2013. godine. Želimo znanje i spretnost na natjecanju. (ravnateljica)


[OPŠIRNIJE]Upućeni na državni LIDRANO
Branka Sironić / datum: 20. 2. 2013. 14:19

Čestitamo učenici Katji Radolović (VI.a), članici izvannastavne aktivnosti Kreativno pisanje koju vodi učitelj hrvatskog jezika i povijesti Vladimir Papić plasman na državni Lidrano s literarnim radom "Juraj Dobrila na tajnom zadatku".

I članovima Web tima i Novinarske grupe na čelu s urednicom - knjižničarkom Dragicom Pršo također čestitke za uspjeh Digitalnog školskog lista "Zaro".

Želimo Vam uspjeh i na državnoj smotri LIDRANO 2013. koja će se održati u Primoštenu. (ravnateljica)


[OPŠIRNIJE]Županijsko natjecanje iz matematike
Branka Sironić / datum: 15. 2. 2013. 20:40

U poslijepodnevnim satima petka, 15. veljače 2013. godine nakon provedenog Županijskog natjecanja iz matematike ( održanog u Osnovnoj školi Veruda Pula ) u školu su se javili zadovoljni mentori naših učenika. Učitelj matematike Salko Noćajević zadovoljan je postignućem Paula Possija iz 6. b razreda koji je osvojio 3. mjesto. I učiteljica Gordana Ružić Stanojević pohvalila je rezultat učenice IV. a razreda Minje Arsić  koja se hrabro borila u kategoriji četvrtaša. (ravnateljica)


[OPŠIRNIJE]Školsko natjecanje iz tehničke kulture
Branka Sironić / datum: 15. 2. 2013. 15:31

Svaki školski tjedan pun je aktivnosti. Ovaj tjedan je završio školskim natjecanjem iz tehničke kulture. I dok svi pomalo završavamo s radnim obavezama vrijedni "tehničari" rješavaju složene praktične zadatke na natjecanju. (ravnateljica)


[OPŠIRNIJE]Poziv na županijsko natjecanje iz povijesti
Branka Sironić / datum: 14. 2. 2013. 13:07

Učenice VII.a razreda Vida Burić i Anamarija Lukanović pozvane  su na Županijsko natjecanje iz povijesti koje će se održati 12. ožujka 2013. u Osnovnoj školi Vladimira Nazora Pazin. Čestitamo učenicama i mentorici Valentini Miletović Anić. (ravnateljica)


[OPŠIRNIJE]Šahistice 3. na županijskom natjecanju
Branka Sironić / datum: 6. 2. 2013. 09:04

Šahovska ženska ekipa Školskog sportskog društva EKOZAROVCI u sastavu : Lucija Pranjković, Marina Madunić, Matea Vidović i Monika Smoljan osvojila je 3. mjesto na županijskom natjecanju u Poreču. Natjecanje  je održano u utorak, 5.veljače 2013. godine, u Osnovnoj školi Bernardo Benussi. Čestitke našim misliteljicama šahisticama i njihovoj voditeljici, učiteljici TZK Lori Bogdan. (ravnateljica)


[OPŠIRNIJE]Literarni radovi upućeni na županijski LiDraNo i poziv na županijsko natjecanje iz engleskog jezika
Branka Sironić / datum: 1. 2. 2013. 07:41

U četvrtak, 31. siječnja 2013.,  održan je gradski LiDraNo u  zajednici Talijana - Circolu u organizaciji OŠ Tone Peruška Pula. Literarni radovi naših učenika VI.a razreda Katje Radolović i Matije Miloševa upućeni su u daljnje natjecanje na županijski LiDraNo. Čestitamo učenicima i njihovom učitelju, voditelju izvannastavne aktivnosti Kreativno pisanje, Vladimiru Papiću.

Također je stigao poziv Mateju Orkiću, učeniku VIII.a razreda na županijsko natjecanje iz engleskog jezika. Čestitke i Mateju i učiteljici  Mirjani Ajhorn.(ravnateljica)


[OPŠIRNIJE]Poziv na Županijsko natjecanje iz informatike
Branka Sironić / datum: 31. 1. 2013. 08:38

Čestitamo učeniku VI. b razreda Paulu Possiju i njegovom mentoru Zlatku Laseku, učitelju informatike i tehničke kulture, na pozivu na županijsko natjecanje iz informatike koje će se održati 20. veljače 2013. godine u OŠ Veli Vrh Pula. (ravnateljica)


[OPŠIRNIJE]Učenici pozvani na županijsko natjecanje iz matematike
Branka Sironić / datum: 30. 1. 2013. 11:12

Čestitamo učenicima i njihovim mentorima koji su pozvani na županijsko natjecanje iz matematike koje će se održati 15. veljače u OŠ Veruda Pula:

Minja Arsić, IV.a razred, mentorica Gordana Ružić Stanojević, dipl.uč RN

Benedikt Rossmanith, V.b razred, mentor Salko Noćajević, uč. fiz. i mat.

Paulo Possi, VI.b razred, mentor Salko Noćajević, uč. fiz. i mat. (ravnateljica)


[OPŠIRNIJE]Školsko natjecanje iz engleskog jezika
Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ / datum: 24. 1. 2013. 09:13

Školskom natjecanju iz engleskog jezika pristupilo je 5 učenika 8. razreda. Najbolje rezultate ostvarili su Matej Orkić (8.a), Kristian David Stanković (8.a) i Petra Sebastijan (8.a).

Ostale rezultate možete vidjeti na oglasnoj ploči ispred zbornice.

(povjerenstvo: učiteljice Mirjana Ajhorn, Ester Richter Kontošić i ravnateljica Branka Sironić)

 


[OPŠIRNIJE]Gradsko natjecanje - šah
Branka Sironić / datum: 19. 1. 2013. 12:38

Šečući u subotnje jutro gradom ispred Šahovskog kluba Pula tajnica i ravnateljica susrele su vesele članice ženske školske šahovske ekipe Marinu Madunić, Luciju Pranjković i Moniku Smoljan točno na izlasku s natjecanja. "Osvojile smo 2. mjesto!" radosno su uskliknule izlazeći kroz vrata. Ekipa dječaka u sastavu: Dino Čengić, Dino Ibrahimović, Frane Puh, Paulo Possi, Hrvoje Madunić, osvojila je 3. mjesto.

Čestitamo učenicima i mentorici Lori Bogdan. (ravnateljica)


[OPŠIRNIJE]Školsko natjecanje iz matematike
Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ / datum: 17. 1. 2013. 13:01

Školskom natjecanju iz matematike pristupilo je 17 učenika od 4. do 8. razreda. Najbolje rezultate ostvarili su Minja Arsić (4.a), Benedikt Rossmanith (5.b) i Paulo Possi (6.b).

Ostale rezultate možete vidjeti na oglasnoj ploči ispred zbornice.

(povjerenstvo učitelj Salko Nočajević, učiteljica Milica Dragičević i ravnateljica Branka Sironić)


[OPŠIRNIJE]Školski LiDraNo 2013.
Dragica PRŠO ŠIPTARIĆ / datum: 16. 1. 2013. 13:03

Školska su natjecanja, kao i svake godine, započela LiDraNom. Povjerenstvo, u sastavu učiteljice Snježane Lalić, knjižničarke Dragice Pršo i ravnateljice Branke Sironić, između 5 pristiglih literarnih radova izabralo je tri najbolja.

Školu će na županijskoj razini predstavljati Katja Radolović (6.a) s radom "Juraj Dobrila na tajnom zadatku", Matija Milošev (6.a) s "Mišjom katastrofom" i Marko Beljan (7.b) s  "Asteroidom". Povjerenstvo ovim putem pohvaljuje  učenike, ali i mentora Vladimira Papića.

Na LiDraNo također ide i Digitalni školski list "Zaro" kojeg su uređivali i stvarali zajedno Novinarska grupa i Web tim pod vodstvom knjižničarke. (povjerenstvo)


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju