preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Monte Zaro" Pula

Login
Školska knjižnica

Dobro došli u katalog školske knjižnice!

Pretražite cjelokupni fond knjižnice i dođite do željene knjige.

E katalog 

I na Facebook stranicu školske knjižnice!
   


 

 

eLektire

 

 

 

http://lektire.skole.hr/lektire-osnovna-skola

"Zaro"

Digitalni školski list "Zaro"

 

 

 

 

http://zaro.com.hr

YouTube kanal OŠ Monte Zaro Pula

Upisi u srednju

www.upisi.hr

 

Autorska prava

Izjava o autorskim pravima 

Sadržaj web stranice http://www.os-mzaro-pu.skole.hr/ vlasništvo je OŠ Monte Zaro Pula. Nije dozvoljeno objavljivati sadržaje s web stranice na drugim mjestima ako o tome nije obaviještena Škola. Zlouporaba sadržaja web stranice bit će prijavljena nadležnim službama.

Web stranica  sadrži i podatke te poveznice na neke druge web stranice iz područja odgoja i obrazovanja. Sadržaji tih web stranica nisu vlasništvo OŠ Monte Zaro Pula i Škola nije odgovorna za njihovo uređivanje. (Web tim)

Sigurniji internet

Prijavi MUP-u nekulturno ponašanje na Intenetu

Prijavi zlostavljanje preko interneta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Obrazovne igre:
Zaštita osobnih podatakahttp://bit.ly/igra1
Sigurnost na društvenim mrežamahttp://bit.ly/igra2
Zamke elektroničke pošte: http://bit.ly/igra3

 

E-knjige

           

OBAVIJEST

Ljubazno molimo zaposlenike škole, roditelje i posjetitelje da se pridržavaju odluka Školskog odbora, Učiteljskog vijeća, Vijeća roditelja  i EKO odbora te ne parkiraju školskom dvorištu za vrijeme održavanja nastave zbog sigurnosti i slobode učeničkog kretanja na odmorima i nastavi TZK-a. Izuzetak: domar škole, dostava za školsku kuhinju, majstori po pozivu, školska liječnica. (uprava škole) 

Slikovni rezultat za hvala

Priloženi dokumenti:
izjava roditelja.doc

Školska pravila

  • Prihvaćamo druge u igru i pomažemo im.
  • Pristojno komuniciramo i o drugima govorimo samo dobro.
  • Sukobe rješavamo razgovorom i prijavljujemo svako nasilje.
  • Poštujemo različitosti i tuđe stvari. 
  • Čuvamo okoliš škole.
  • Poštujemo Kućni red škole. 

Vrijednosti: prijateljstvo, pristojnost, ravnopravnost, tolerancija i poštovanje 

(Vijeće učenika, 29.9.2017.)

Brojač posjeta
Ispis statistike od 14. 10. 2010.

Ukupno: 944037
Ovaj mjesec: 2245
Ovaj tjedan: 167
Danas: 96
Zakon
Korisni linkovi

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta 

Usluge koje pruža CARNet dostupne su uz primjenu
elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr kojeg možete dobiti u tajništvu škole.

 

 

 

Srce: Centar za e-učenje

 

 

 

 

 

Kalendar

Kalendar događanja, blagdana, obljetnica

Igre online

Carnet vijesti
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
20.04.2018. 13:17
Objavljen Priručnik za primjenu i izradu e-Škole scenarija poučavanja
Osposobljavanje nastavnika i sustavna edukacija za korištenje tehnologije u obrazovanju jedan je od najvažnijih zadataka pilot projekta "e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola" kojeg provodi Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET.

18.04.2018. 13:36
CARNET uživo prenosi predavanje o medijskoj pismenosti i lažnim vijestima
Predavanje i radionicu pod nazivom “Zašto je važna (novo)medijska pismenost: primjer lažnih vijesti”, koja se u četvrtak, 19. travnja 2018. godine, od 11 sati i 25 minuta održava u Osijeku, može se uživo pratiti na CARNET-ovoj platformi Meduza.

09.04.2018. 09:34
CARNET dovodi više od 300 inovativnih ravnatelja i profesora u Zadar
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET u suradnji sa Sveučilištem u Zadru organizira 10. i 11. travnja peti po redu skup Suvremene tehnologije u obrazovanju – STO 2018

06.04.2018. 11:09
Webinar: Osnove Robotskog kazališta lutaka i izrada scenarija za predstavu
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET organizira webinar namijenjen odgojno-obrazovnim djelatnicima osnovnih i srednjih škola na kojem će imati priliku naučiti osnove i mogućnosti Robotskog kazališta lutaka i kako izraditi scenarij za predstavu. 

05.04.2018. 08:59
CARNET uživo prenosi predavanja na "10 dana astronomije"
Devetu godinu zaredom astronomsko društvo "Kumova Slama" organizira manifestaciju "10 dana astronomije" koja se održava od 13. do 22. travnja 2018. godine u Daruvaru, a ovaj put tema će biti virtualna astronomija. 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Sportska manifestacija: Združena atletika
Autor: Branka Sironić, 12. 4. 2017.

U utorak , 11.4.2017. na stadionu Uljanik održana je sportska  manifestacija „Združena atletika“ u sklopu projekta „Zajedno do znanja“ čiji je nositelj Grad Pula.

 

ako želite saznati rezultate kliknite opširnije


Natjecanje se odvijalo kao dio 2. pulskog mitinga 2017. kojega je uz potporu Grada Pule uspješno organizirala Škola za odgoj i obrazovanje Pula, a započelo je paljenjem Olimpijske baklje u 8.30 sati uz prigodan program.

Gradonačelnik Grada Pule Boris Miletić svima je čestitao na sudjelovanju  i zaželio uspjeh. te dodao kako se ovim natjecanjem promiče zajedništvo i jednakost.

„Združena atletika“ okupila je 17 ekipa s po 65 natjecatelja atleta  i jednako toliko  natjecatelja partnera te oko 60 pomoćnika u nastavi. U natjecanju na 100 metara združeno natjecali su se učenici pulskih osnovnih škola te gradova partnera na projektu te naravno, učenici naše škole.

Benjamin Pašalić učenik 1.b razreda u pratnji pomoćnice u nastavi Đurđice Živko i  partner učenik iz razreda  Mihael Došen osvojili  su 2. mjesto i okitili se srebrnom medaljom. Učenik 2.a razreda Ivan Mateljak te pomoćnica u nastavi Anja Kopeč u suradnji s partnerom iz razreda učenikom  Dariom Mijačevićem osvojili su 3. mjesto i brončanu medalju. Učenica 3.b razreda Dorja Čaušević, pomoćnica u nastavi Anamaria Ferenci  te partnerica učenica  Lisa Pliško osvojile su 2. mjesto  i  srebrnu medalju. Učenik Kenan Čavalić, 3.b razred sa svojom  pomoćnicom u nastavi Mašom Habenšus te partnerom učenikom Matijom Paulovićem osvojili su također 2. mjesto i srebrnu medalju.

Predstavnici  4.a razreda učenici Petar Matoković i Emanuel Dabić kao partner  bili su drugi i okitili se srebrnom medaljom,  a sve uz potporu pomoćnice u nastavi Martine Vojnić . Na kraju 1. mjesto i zlatna medalja pripali su  učenicima 4.b razreda Matiasu Bafkariju i partnerici Vani Savović uz pratnju pomoćnice u nastavi Glorie  Gomerčić.

Potporu učenicima atletama i pozitivne vibracije  s tribina slali su  učenici iz razreda sa svojim razrednicama , rehabilitatorica i ravnateljica škole te pomoćnice u nastavi  koji su cijelo vrijeme bodrili naše sportaše.

Svim našim učenicima sudionicima natjecanja i osvajačima medalja, pomoćnicama u nastavi  čestitamo na  sudjelovanju i uspjehu koji su postigli te su još jednom pokazali kako se  promiče zajedništvo i jednakost. ( rehabilitatorica Karin Bolković Fornažar)

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju