preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Tražilica
Brojač posjeta
Ispis statistike od 14. 10. 2010.

Ukupno: 912142
Ovaj mjesec: 3813
Ovaj tjedan: 661
Finalisti
Dokumenti
Zakon
Zakon o odgoju i obr...

Korisni linkovi

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta 

Usluge koje pruža CARNet dostupne su uz primjenu
elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr kojeg možete dobiti u tajništvu škole.

 

 

 

Srce: Centar za e-učenje

 

 

 

 

 

Školska pravila

  • Prihvaćam druge u igru i pomažem im.
  • Pristojno komuniciram i o drugima govorim samo dobro.
  • Sukobe rješavam razgovorom i prijavljujem svako nasilje.
  • Poštujem različitosti i tuđe stvari.

Vrijednosti: prijateljstvo, pristojnost, ravnopravnost i poštovanje 

(Vijeće učenika)

 
Vrijeme
Na današnji dan

Kalendar

Kalendar događanja, blagdana, obljetnica

Zvjezdani kutak

Igre online

Carnet vijesti
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
27.06.2017. 20:10
Upozorenje - nova ransomware kampanja Petya
U tijeku je nova kampanja zlonamjernim ransomware sadržajem te su slučajevi zaraze zabilježeni u Ujedinjenom Kraljevstvu, Rusiji, Indiji, Nizozemskoj, Španjolskoj, Danskoj i drugima. Trenutna su meta računala raznih korporacija, energetskih postrojenja te banaka.

20.06.2017. 12:51
CARNet donirao sustav za praćenje kakvoće zraka Tehničkoj školi u Sisku
Tijekom dana mnogi od nas većinu vremena provode u zatvorenom prostoru – kod kuće, na poslu ili u školi. Kakvoća zraka koji udišemo u zatvorenom prostoru ima izravan utjecaj na naše zdravlje, a loša kakvoća zraka u zatvorenom prostoru može štetiti osjetljivim skupinama stanovništva u koje spadaju i djeca.

20.06.2017. 11:02
Poziv na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet priprema provedbu postupka javne nabave za „Nabavu opreme za regionalne obrazovne centre u okviru projekta “e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)” i „Nabavu visokodostupnog sustava za pohranu i analizu strukturiranih i nestrukturiranih podataka u okviru projekta “e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)”.

02.06.2017. 13:40
Webinar: My SUSI Experience
U ponedjeljak 5. lipnja 2017. godine, od 20 do 21 sat, Hrvatsko udruženje profesora engleskog (HUPe) u suradnji s CARNetom održat će webinar pod nazivom “My SUSI Experience”.

31.05.2017. 14:57
U Kninu održan 2. regionalni webinar u projektu „e-Škole“
„Primjena digitalne tehnologije u nastavi biologije i prirode u osnovnoj školi“ naziv je drugog regionalnog webinara kojeg je Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet održala danas u sklopu nacionalnog pilot projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“.

Vijesti

Sportska manifestacija: Združena atletika

U utorak , 11.4.2017. na stadionu Uljanik održana je sportska  manifestacija „Združena atletika“ u sklopu projekta „Zajedno do znanja“ čiji je nositelj Grad Pula.

 

ako želite saznati rezultate kliknite opširnije


Natjecanje se odvijalo kao dio 2. pulskog mitinga 2017. kojega je uz potporu Grada Pule uspješno organizirala Škola za odgoj i obrazovanje Pula, a započelo je paljenjem Olimpijske baklje u 8.30 sati uz prigodan program.

Gradonačelnik Grada Pule Boris Miletić svima je čestitao na sudjelovanju  i zaželio uspjeh. te dodao kako se ovim natjecanjem promiče zajedništvo i jednakost.

„Združena atletika“ okupila je 17 ekipa s po 65 natjecatelja atleta  i jednako toliko  natjecatelja partnera te oko 60 pomoćnika u nastavi. U natjecanju na 100 metara združeno natjecali su se učenici pulskih osnovnih škola te gradova partnera na projektu te naravno, učenici naše škole.

Benjamin Pašalić učenik 1.b razreda u pratnji pomoćnice u nastavi Đurđice Živko i  partner učenik iz razreda  Mihael Došen osvojili  su 2. mjesto i okitili se srebrnom medaljom. Učenik 2.a razreda Ivan Mateljak te pomoćnica u nastavi Anja Kopeč u suradnji s partnerom iz razreda učenikom  Dariom Mijačevićem osvojili su 3. mjesto i brončanu medalju. Učenica 3.b razreda Dorja Čaušević, pomoćnica u nastavi Anamaria Ferenci  te partnerica učenica  Lisa Pliško osvojile su 2. mjesto  i  srebrnu medalju. Učenik Kenan Čavalić, 3.b razred sa svojom  pomoćnicom u nastavi Mašom Habenšus te partnerom učenikom Matijom Paulovićem osvojili su također 2. mjesto i srebrnu medalju.

Predstavnici  4.a razreda učenici Petar Matoković i Emanuel Dabić kao partner  bili su drugi i okitili se srebrnom medaljom,  a sve uz potporu pomoćnice u nastavi Martine Vojnić . Na kraju 1. mjesto i zlatna medalja pripali su  učenicima 4.b razreda Matiasu Bafkariju i partnerici Vani Savović uz pratnju pomoćnice u nastavi Glorie  Gomerčić.

Potporu učenicima atletama i pozitivne vibracije  s tribina slali su  učenici iz razreda sa svojim razrednicama , rehabilitatorica i ravnateljica škole te pomoćnice u nastavi  koji su cijelo vrijeme bodrili naše sportaše.

Svim našim učenicima sudionicima natjecanja i osvajačima medalja, pomoćnicama u nastavi  čestitamo na  sudjelovanju i uspjehu koji su postigli te su još jednom pokazali kako se  promiče zajedništvo i jednakost. ( rehabilitatorica Karin Bolković Fornažar)Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Branka Sironić   datum: 12. 4. 2017.

"Zaro"

Digitalni školski list "Zaro"

 

 

 

 

http://zaro.com.hr

YouTube kanal OŠ Monte Zaro Pula


Upisi u srednju

Sigurniji internet

Prijavi MUP-u nekulturno ponašanje na Intenetu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Obrazovne igre:
Zaštita osobnih podatakahttp://bit.ly/igra1
Sigurnost na društvenim mrežamahttp://bit.ly/igra2
Zamke elektroničke pošte: http://bit.ly/igra3

 


Katalog knjižnice

Dobro došli u katalog školske knjižnice!

Pretražite cjelokupni fond knjižnice i dođite do željene knjige.

 

 

 

 

 

I na Facebook stranicu školske knjižnice!
   


 

 


Najbolje iz školskog lista

E-knjige

           

 

  


Lente vremena

Autorska prava

Izjava o autorskim pravima 

Sadržaj web stranice http://www.os-mzaro-pu.skole.hr/ vlasništvo je OŠ Monte Zaro Pula. Nije dozvoljeno objavljivati sadržaje s web stranice na drugim mjestima ako o tome nije obaviještena Škola. Zlouporaba sadržaja web stranice bit će prijavljena nadležnim službama.

Web stranica  sadrži i podatke te poveznice na neke druge web stranice iz područja odgoja i obrazovanja. Sadržaji tih web stranica nisu vlasništvo OŠ Monte Zaro Pula i Škola nije odgovorna za njihovo uređivanje. (Web tim)


Čitateljski klub

10 PRAVA ČITATELJA

1. Pravo da ne čitamo.
2. Pravo da preskačemo stranice.
3. Pravo da ne dovršimo knjigu.
4. Pravo da ponovno čitamo.
5. Pravo da čitamo bilo što.
6. Pravo na zanos.
7. Pravo da čitamo bilo gdje.
 8. Pravo da pabirčimo*.
 9. Pravo da čitamo naglas.
 10. Pravo na šutnju.

Daniel Pennac u knjizi "Od korica do korica"

 (*pabirčiti- skupljati tuđe izreke)


Razmjena znanja

Nastavni materijali
preskoči na navigaciju