preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Monte Zaro" Pula

Login
Školska knjižnica

Dobro došli u katalog školske knjižnice!

Pretražite cjelokupni fond knjižnice i dođite do željene knjige.

E katalog 

 

 

 

 

 

I na Facebook stranicu školske knjižnice!
   


 

 

eLektire

 

 

 

http://lektire.skole.hr/lektire-osnovna-skola

"Zaro"

Digitalni školski list "Zaro"

 

 

 

 

http://zaro.com.hr

YouTube kanal OŠ Monte Zaro Pula

Upisi u srednju

www.upisi.hr

 

Autorska prava

Izjava o autorskim pravima 

Sadržaj web stranice http://www.os-mzaro-pu.skole.hr/ vlasništvo je OŠ Monte Zaro Pula. Nije dozvoljeno objavljivati sadržaje s web stranice na drugim mjestima ako o tome nije obaviještena Škola. Zlouporaba sadržaja web stranice bit će prijavljena nadležnim službama.

Web stranica  sadrži i podatke te poveznice na neke druge web stranice iz područja odgoja i obrazovanja. Sadržaji tih web stranica nisu vlasništvo OŠ Monte Zaro Pula i Škola nije odgovorna za njihovo uređivanje. (Web tim)

Sigurniji internet

Prijavi MUP-u nekulturno ponašanje na Intenetu

Prijavi zlostavljanje preko interneta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Obrazovne igre:
Zaštita osobnih podatakahttp://bit.ly/igra1
Sigurnost na društvenim mrežamahttp://bit.ly/igra2
Zamke elektroničke pošte: http://bit.ly/igra3

 

E-knjige

           

OBAVIJEST

Ljubazno molimo zaposlenike škole, roditelje i posjetitelje da se pridržavaju odluka Školskog odbora, Učiteljskog vijeća, Vijeća roditelja  i EKO odbora te ne parkiraju školskom dvorištu za vrijeme održavanja nastave zbog sigurnosti i slobode učeničkog kretanja na odmorima i nastavi TZK-a. Izuzetak: domar škole, dostava za školsku kuhinju, majstori po pozivu, školska liječnica. (uprava škole) 

Slikovni rezultat za hvala

Školska pravila

  • Prihvaćamo druge u igru i pomažemo im.
  • Pristojno komuniciramo i o drugima govorimo samo dobro.
  • Sukobe rješavamo razgovorom i prijavljujemo svako nasilje.
  • Poštujemo različitosti i tuđe stvari. 
  • Čuvamo okoliš škole.
  • Poštujemo Kućni red škole. 

Vrijednosti: prijateljstvo, pristojnost, ravnopravnost, tolerancija i poštovanje 

(Vijeće učenika, 29.9.2017.)

Brojač posjeta
Ispis statistike od 14. 10. 2010.

Ukupno: 936757
Ovaj mjesec: 2072
Ovaj tjedan: 247
Danas: 128
Zakon
Korisni linkovi

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta 

Usluge koje pruža CARNet dostupne su uz primjenu
elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr kojeg možete dobiti u tajništvu škole.

 

 

 

Srce: Centar za e-učenje

 

 

 

 

 

Kalendar

Kalendar događanja, blagdana, obljetnica

Igre online

Carnet vijesti
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
13.02.2018. 16:47
Potpredsjednik Europske komisije posjetio OŠ Izidora Kršnjavoga
Potpredsjednik Europske komisije, Andrus Ansip koji danas boravi u službenom posjetu Republici Hrvatskoj, obišao je zajedno s predsjednicom Republike Hrvatske, Kolindom Grabar-Kitarović te ravnateljem CARNET-a, Goranom Kezunovićem zagrebačku Osnovnu školu Izidora Kršnjavoga, jednu od 151 škole koja je uključena u provedbu pilot projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“.

05.02.2018. 11:45
Obilježite s nama Dan sigurnijeg Interneta
Povodom Dana sigurnijeg Interneta, koji se obilježava u utorak, 6. veljače 2018. godine Nacionalni CERT će s početkom u 12 i 30 sati održati webinar naslovljen "WannaCry - Dani nesigurnog Interneta" 

01.02.2018. 09:13
Znanstveni piknik 2018.
Sedmu godinu zaredom, od 25. do 27. svibnja 2018. godine na jezeru Jarun u Zagrebu, održat će se Znanstveni piknik čiji je glavni cilj promovirati znanost u najširem smislu te zainteresirati mlade ljude da odaberu znanost kao svoj životni put. 

01.02.2018. 08:43
Nacionalni CERT sudjelovao u "Cyber SOPEx" vježbi
U utorak, 30. siječnja 2018. godine, Agencija Europske unije za mrežnu i informacijsku sigurnost, ENISA (engl. European Network and Information Security Agency), organizirala je kibernetičku vježbu "Cyber SOPEx" s ciljem poboljšanja suradnje između CSIRT-ova (eng. Computer Security Incident Response Team). Ovo je bila prva vježba takvog tipa.

31.01.2018. 08:50
Webinar: Shelly Terrell - Assessing Students in the Digital Age
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET u suradnji s HUPE i TESOL EVO ICT4ELT organizira webinar pod nazivom „Assessing Students in the Digital Age“, koji će se održati u nedjelju, 4. veljače 2018. godine od 18 do 19 sati. 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Sportska manifestacija: Združena atletika
Autor: Branka Sironić, 12. 4. 2017.

U utorak , 11.4.2017. na stadionu Uljanik održana je sportska  manifestacija „Združena atletika“ u sklopu projekta „Zajedno do znanja“ čiji je nositelj Grad Pula.

 

ako želite saznati rezultate kliknite opširnije


Natjecanje se odvijalo kao dio 2. pulskog mitinga 2017. kojega je uz potporu Grada Pule uspješno organizirala Škola za odgoj i obrazovanje Pula, a započelo je paljenjem Olimpijske baklje u 8.30 sati uz prigodan program.

Gradonačelnik Grada Pule Boris Miletić svima je čestitao na sudjelovanju  i zaželio uspjeh. te dodao kako se ovim natjecanjem promiče zajedništvo i jednakost.

„Združena atletika“ okupila je 17 ekipa s po 65 natjecatelja atleta  i jednako toliko  natjecatelja partnera te oko 60 pomoćnika u nastavi. U natjecanju na 100 metara združeno natjecali su se učenici pulskih osnovnih škola te gradova partnera na projektu te naravno, učenici naše škole.

Benjamin Pašalić učenik 1.b razreda u pratnji pomoćnice u nastavi Đurđice Živko i  partner učenik iz razreda  Mihael Došen osvojili  su 2. mjesto i okitili se srebrnom medaljom. Učenik 2.a razreda Ivan Mateljak te pomoćnica u nastavi Anja Kopeč u suradnji s partnerom iz razreda učenikom  Dariom Mijačevićem osvojili su 3. mjesto i brončanu medalju. Učenica 3.b razreda Dorja Čaušević, pomoćnica u nastavi Anamaria Ferenci  te partnerica učenica  Lisa Pliško osvojile su 2. mjesto  i  srebrnu medalju. Učenik Kenan Čavalić, 3.b razred sa svojom  pomoćnicom u nastavi Mašom Habenšus te partnerom učenikom Matijom Paulovićem osvojili su također 2. mjesto i srebrnu medalju.

Predstavnici  4.a razreda učenici Petar Matoković i Emanuel Dabić kao partner  bili su drugi i okitili se srebrnom medaljom,  a sve uz potporu pomoćnice u nastavi Martine Vojnić . Na kraju 1. mjesto i zlatna medalja pripali su  učenicima 4.b razreda Matiasu Bafkariju i partnerici Vani Savović uz pratnju pomoćnice u nastavi Glorie  Gomerčić.

Potporu učenicima atletama i pozitivne vibracije  s tribina slali su  učenici iz razreda sa svojim razrednicama , rehabilitatorica i ravnateljica škole te pomoćnice u nastavi  koji su cijelo vrijeme bodrili naše sportaše.

Svim našim učenicima sudionicima natjecanja i osvajačima medalja, pomoćnicama u nastavi  čestitamo na  sudjelovanju i uspjehu koji su postigli te su još jednom pokazali kako se  promiče zajedništvo i jednakost. ( rehabilitatorica Karin Bolković Fornažar)

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju