preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Monte Zaro" Pula

Login
Školska knjižnica

Dobro došli u katalog školske knjižnice!

Pretražite cjelokupni fond knjižnice i dođite do željene knjige.

E katalog 

 

 

 

 

 

I na Facebook stranicu školske knjižnice!
   


 

 

eLektire

 

 

 

http://lektire.skole.hr/lektire-osnovna-skola

"Zaro"

Digitalni školski list "Zaro"

 

 

 

 

http://zaro.com.hr

YouTube kanal OŠ Monte Zaro Pula

Upisi u srednju

www.upisi.hr

 

Autorska prava

Izjava o autorskim pravima 

Sadržaj web stranice http://www.os-mzaro-pu.skole.hr/ vlasništvo je OŠ Monte Zaro Pula. Nije dozvoljeno objavljivati sadržaje s web stranice na drugim mjestima ako o tome nije obaviještena Škola. Zlouporaba sadržaja web stranice bit će prijavljena nadležnim službama.

Web stranica  sadrži i podatke te poveznice na neke druge web stranice iz područja odgoja i obrazovanja. Sadržaji tih web stranica nisu vlasništvo OŠ Monte Zaro Pula i Škola nije odgovorna za njihovo uređivanje. (Web tim)

Sigurniji internet

Prijavi MUP-u nekulturno ponašanje na Intenetu

Prijavi zlostavljanje preko interneta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Obrazovne igre:
Zaštita osobnih podatakahttp://bit.ly/igra1
Sigurnost na društvenim mrežamahttp://bit.ly/igra2
Zamke elektroničke pošte: http://bit.ly/igra3

 

E-knjige

           

OBAVIJEST

Ljubazno molimo zaposlenike škole, roditelje i posjetitelje da se pridržavaju odluka Školskog odbora, Učiteljskog vijeća, Vijeća roditelja  i EKO odbora te ne parkiraju školskom dvorištu za vrijeme održavanja nastave zbog sigurnosti i slobode učeničkog kretanja na odmorima i nastavi TZK-a. Izuzetak: domar škole, dostava za školsku kuhinju, majstori po pozivu, školska liječnica. (uprava škole) 

Slikovni rezultat za hvala

Školska pravila

  • Prihvaćamo druge u igru i pomažemo im.
  • Pristojno komuniciramo i o drugima govorimo samo dobro.
  • Sukobe rješavamo razgovorom i prijavljujemo svako nasilje.
  • Poštujemo različitosti i tuđe stvari. 
  • Čuvamo okoliš škole.
  • Poštujemo Kućni red škole. 

Vrijednosti: prijateljstvo, pristojnost, ravnopravnost, tolerancija i poštovanje 

(Vijeće učenika, 29.9.2017.)

Brojač posjeta
Ispis statistike od 14. 10. 2010.

Ukupno: 937227
Ovaj mjesec: 2542
Ovaj tjedan: 717
Danas: 29
Zakon
Korisni linkovi

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta 

Usluge koje pruža CARNet dostupne su uz primjenu
elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr kojeg možete dobiti u tajništvu škole.

 

 

 

Srce: Centar za e-učenje

 

 

 

 

 

Kalendar

Kalendar događanja, blagdana, obljetnica

Igre online

Carnet vijesti
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
13.02.2018. 16:47
Potpredsjednik Europske komisije posjetio OŠ Izidora Kršnjavoga
Potpredsjednik Europske komisije, Andrus Ansip koji danas boravi u službenom posjetu Republici Hrvatskoj, obišao je zajedno s predsjednicom Republike Hrvatske, Kolindom Grabar-Kitarović te ravnateljem CARNET-a, Goranom Kezunovićem zagrebačku Osnovnu školu Izidora Kršnjavoga, jednu od 151 škole koja je uključena u provedbu pilot projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“.

05.02.2018. 11:45
Obilježite s nama Dan sigurnijeg Interneta
Povodom Dana sigurnijeg Interneta, koji se obilježava u utorak, 6. veljače 2018. godine Nacionalni CERT će s početkom u 12 i 30 sati održati webinar naslovljen "WannaCry - Dani nesigurnog Interneta" 

01.02.2018. 09:13
Znanstveni piknik 2018.
Sedmu godinu zaredom, od 25. do 27. svibnja 2018. godine na jezeru Jarun u Zagrebu, održat će se Znanstveni piknik čiji je glavni cilj promovirati znanost u najširem smislu te zainteresirati mlade ljude da odaberu znanost kao svoj životni put. 

01.02.2018. 08:43
Nacionalni CERT sudjelovao u "Cyber SOPEx" vježbi
U utorak, 30. siječnja 2018. godine, Agencija Europske unije za mrežnu i informacijsku sigurnost, ENISA (engl. European Network and Information Security Agency), organizirala je kibernetičku vježbu "Cyber SOPEx" s ciljem poboljšanja suradnje između CSIRT-ova (eng. Computer Security Incident Response Team). Ovo je bila prva vježba takvog tipa.

31.01.2018. 08:50
Webinar: Shelly Terrell - Assessing Students in the Digital Age
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET u suradnji s HUPE i TESOL EVO ICT4ELT organizira webinar pod nazivom „Assessing Students in the Digital Age“, koji će se održati u nedjelju, 4. veljače 2018. godine od 18 do 19 sati. 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
30.5. - Dan škole i podizanje Zelene zastave
Autor: Branka Sironić, 30. 5. 2017.

U utorak, 30.5.2017. godine, OŠ Monte Zaro Pula proslavila je 56. rođendan i podizanje zelene zastave dijamantnog  statusa Međunarodne ekoškole. 

Svečanosti je prisustvovao gradonačelnik Grada Pule Boris Miletić koji je čestitao školi dosizanje dijamantnog statusa i podigao zelenu zastavu uz pratnju roženica s učenicima. U ime kabineta župana Istarske županije školi je čestitala i pomoćnica pročelnice Upravnog odjela za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Labin Doriana Šumberac Jelić.

Predstavnici kumova Tehnomont Marine Veruda Pula,  Vodovoda d.o.o. i Herculaenee d.o.o., Turističke zajednice i Udruge zelene Istre i ostali važni i vrijedni suradnici, pomagači u velikim i bogatim aktivnostima koje provodimo u cilju ostvarivanja vizije i misije škole s ciljem stjecanja znanja i iskustava koja se mogu primijeniti u svakodnevnom životu, učenjem kroz igru i kreativnu nastavu uživali su u programu kojeg je režirala učiteljica glazbene kulture Štefica Čeh sa suradnicima učiteljicama (Gordana Ružić-Stanojević, Vedrana Majstorović, Rozana Cerin, Ljiljana Tončinić, Irena Radolović, Lori Bogdan, Jolanda Sanković, Irina Ridžić, Sandra Smoljan, Lara Jurčić-Matošević, Manuela Mišan, Karmen Šimičević,  Nermina Mezulić, Zlatko Lasek, Milica Dragičević i Lea Matticchio).

Predsjednica Školskog odbora Karla Virgilio i ravnateljica škole Branka Sironić podijelile su slike dječjih radova i zahvalnice vrijednim suradnicima, institucijama i osobama koji su pridonijeli radu škole, a vrijednim učenicima za zalaganja i postignute uspjehe zahvalnice će osobno uručilti njihovi mentori na satu.

Glasovanjem učenika i djelatnika škole izabrani su i Najzarovac (Ive Cukerić, 8.b) i Najzarovka (Martina Kaić, 8.a) škole te im i ovim putem čestitamo. 

(nastavak vijesti pročitajte pod opširnije) 

Foto galerija

YouTube


Učenici i djelatnici i ove školske godine su svojim radom i zalaganjem utjecali na kvalitetna postignuća učenika i realizaciju projekata škole.

Jedina smo Međunarodna osnovna ekološka škola u Puli koja je ponovo izvršila vrlo zahtjevan program i dosegla dijamantni status. Za uspješnost mnogih projekata koje su izradili učenici s mentorima dobili smo nagrade i postizali zapažene međunarodne, državne i županijske rezultate. Ovogodišnji projektni dan Ribar plete mrižu svoju omogućio je učenicima da uočavaju i prepoznaju zdrave načine življenja te u korelaciji s projektom Zavičajne nastave steknu nova znanja. 

Sve aktivnosti škole možete svakodnevno provjeriti na webu škole, ali i na facebooku školske knjižnice kojim se promoviraju  aktivnosti čitanja i korištenja interneta i njegovih mogućnosti u odgojne i obrazovne aktivnosti. 

 Škola je otvorena i drugim događanjima koja omogućavaju atraktivnost nastave i uočavanje primjenjivosti naučenog u životu (npr. suradnja u projektima Arheološkog muzeja, suradnja s Glazbenom školom, Kinom Valli, INK, Društvom Naša djeca, Monte Librićem, i projektima u malim terenskim nastavama u svim razredima). Ovakve situacije učenici duže pamte i iz njih lakše i motiviranije uče.

 Na kraju je ravnateljica Branka Sironić čestitala još jednom  svim učenicima, roditeljima, učiteljima, stručnim suradnicima i ostalim djelatnicima i umirovljenicima škole 56. rođendan naše osnovne škole Monte Zaro i doseg dijamantnog statusa Međunarodne ekoškole. Suradnja svih predstavlja podršku novim mladim generacijama u sazrijevanju, odgoju i obrazovanju.

Nakon programa svi su razgledali izložbu učeničkih radova školske zadruge Eko znalci Montezarci koju je postavila učiteljica likovne kulture Rosana Zupičić Smoković sa suradnicama Svjetlanom Vulin, Natašom Bajić Peteh, Zrinkom Papratović, Zoranom Vajagićem i učenicama Leonom Mijalicom i Mijom Horvat  i počastili se malom zakuskom. (Branka Sironić, prof. i Dragica Pršo, prof.)

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju