preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Monte Zaro" Pula

Login
Školska knjižnica

Dobro došli u katalog školske knjižnice!

Pretražite cjelokupni fond knjižnice i dođite do željene knjige.

E katalog 

I na Facebook stranicu školske knjižnice!
   


 

 

eLektire

 

 

 

http://lektire.skole.hr/lektire-osnovna-skola

"Zaro"

Digitalni školski list "Zaro"

 

 

 

 

http://zaro.com.hr

YouTube kanal OŠ Monte Zaro Pula

Upisi u srednju

www.upisi.hr

 

Autorska prava

Izjava o autorskim pravima 

Sadržaj web stranice http://www.os-mzaro-pu.skole.hr/ vlasništvo je OŠ Monte Zaro Pula. Nije dozvoljeno objavljivati sadržaje s web stranice na drugim mjestima ako o tome nije obaviještena Škola. Zlouporaba sadržaja web stranice bit će prijavljena nadležnim službama.

Web stranica  sadrži i podatke te poveznice na neke druge web stranice iz područja odgoja i obrazovanja. Sadržaji tih web stranica nisu vlasništvo OŠ Monte Zaro Pula i Škola nije odgovorna za njihovo uređivanje. (Web tim)

Sigurniji internet

Prijavi MUP-u nekulturno ponašanje na Intenetu

Prijavi zlostavljanje preko interneta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Obrazovne igre:
Zaštita osobnih podatakahttp://bit.ly/igra1
Sigurnost na društvenim mrežamahttp://bit.ly/igra2
Zamke elektroničke pošte: http://bit.ly/igra3

 

E-knjige

           

OBAVIJEST

Ljubazno molimo zaposlenike škole, roditelje i posjetitelje da se pridržavaju odluka Školskog odbora, Učiteljskog vijeća, Vijeća roditelja  i EKO odbora te ne parkiraju školskom dvorištu za vrijeme održavanja nastave zbog sigurnosti i slobode učeničkog kretanja na odmorima i nastavi TZK-a. Izuzetak: domar škole, dostava za školsku kuhinju, majstori po pozivu, školska liječnica. (uprava škole) 

Slikovni rezultat za hvala

Priloženi dokumenti:
izjava roditelja.doc

Školska pravila

  • Prihvaćamo druge u igru i pomažemo im.
  • Pristojno komuniciramo i o drugima govorimo samo dobro.
  • Sukobe rješavamo razgovorom i prijavljujemo svako nasilje.
  • Poštujemo različitosti i tuđe stvari. 
  • Čuvamo okoliš škole.
  • Poštujemo Kućni red škole. 

Vrijednosti: prijateljstvo, pristojnost, ravnopravnost, tolerancija i poštovanje 

(Vijeće učenika, 29.9.2017.)

Brojač posjeta
Ispis statistike od 14. 10. 2010.

Ukupno: 944034
Ovaj mjesec: 2242
Ovaj tjedan: 164
Danas: 93
Zakon
Korisni linkovi

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta 

Usluge koje pruža CARNet dostupne su uz primjenu
elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr kojeg možete dobiti u tajništvu škole.

 

 

 

Srce: Centar za e-učenje

 

 

 

 

 

Kalendar

Kalendar događanja, blagdana, obljetnica

Igre online

Carnet vijesti
Novosti i press kutak :: Novosti :: Vijesti
20.04.2018. 13:17
Objavljen Priručnik za primjenu i izradu e-Škole scenarija poučavanja
Osposobljavanje nastavnika i sustavna edukacija za korištenje tehnologije u obrazovanju jedan je od najvažnijih zadataka pilot projekta "e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola" kojeg provodi Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET.

18.04.2018. 13:36
CARNET uživo prenosi predavanje o medijskoj pismenosti i lažnim vijestima
Predavanje i radionicu pod nazivom “Zašto je važna (novo)medijska pismenost: primjer lažnih vijesti”, koja se u četvrtak, 19. travnja 2018. godine, od 11 sati i 25 minuta održava u Osijeku, može se uživo pratiti na CARNET-ovoj platformi Meduza.

09.04.2018. 09:34
CARNET dovodi više od 300 inovativnih ravnatelja i profesora u Zadar
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET u suradnji sa Sveučilištem u Zadru organizira 10. i 11. travnja peti po redu skup Suvremene tehnologije u obrazovanju – STO 2018

06.04.2018. 11:09
Webinar: Osnove Robotskog kazališta lutaka i izrada scenarija za predstavu
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET organizira webinar namijenjen odgojno-obrazovnim djelatnicima osnovnih i srednjih škola na kojem će imati priliku naučiti osnove i mogućnosti Robotskog kazališta lutaka i kako izraditi scenarij za predstavu. 

05.04.2018. 08:59
CARNET uživo prenosi predavanja na "10 dana astronomije"
Devetu godinu zaredom astronomsko društvo "Kumova Slama" organizira manifestaciju "10 dana astronomije" koja se održava od 13. do 22. travnja 2018. godine u Daruvaru, a ovaj put tema će biti virtualna astronomija. 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
30.5. - Dan škole i podizanje Zelene zastave
Autor: Branka Sironić, 30. 5. 2017.

U utorak, 30.5.2017. godine, OŠ Monte Zaro Pula proslavila je 56. rođendan i podizanje zelene zastave dijamantnog  statusa Međunarodne ekoškole. 

Svečanosti je prisustvovao gradonačelnik Grada Pule Boris Miletić koji je čestitao školi dosizanje dijamantnog statusa i podigao zelenu zastavu uz pratnju roženica s učenicima. U ime kabineta župana Istarske županije školi je čestitala i pomoćnica pročelnice Upravnog odjela za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Labin Doriana Šumberac Jelić.

Predstavnici kumova Tehnomont Marine Veruda Pula,  Vodovoda d.o.o. i Herculaenee d.o.o., Turističke zajednice i Udruge zelene Istre i ostali važni i vrijedni suradnici, pomagači u velikim i bogatim aktivnostima koje provodimo u cilju ostvarivanja vizije i misije škole s ciljem stjecanja znanja i iskustava koja se mogu primijeniti u svakodnevnom životu, učenjem kroz igru i kreativnu nastavu uživali su u programu kojeg je režirala učiteljica glazbene kulture Štefica Čeh sa suradnicima učiteljicama (Gordana Ružić-Stanojević, Vedrana Majstorović, Rozana Cerin, Ljiljana Tončinić, Irena Radolović, Lori Bogdan, Jolanda Sanković, Irina Ridžić, Sandra Smoljan, Lara Jurčić-Matošević, Manuela Mišan, Karmen Šimičević,  Nermina Mezulić, Zlatko Lasek, Milica Dragičević i Lea Matticchio).

Predsjednica Školskog odbora Karla Virgilio i ravnateljica škole Branka Sironić podijelile su slike dječjih radova i zahvalnice vrijednim suradnicima, institucijama i osobama koji su pridonijeli radu škole, a vrijednim učenicima za zalaganja i postignute uspjehe zahvalnice će osobno uručilti njihovi mentori na satu.

Glasovanjem učenika i djelatnika škole izabrani su i Najzarovac (Ive Cukerić, 8.b) i Najzarovka (Martina Kaić, 8.a) škole te im i ovim putem čestitamo. 

(nastavak vijesti pročitajte pod opširnije) 

Foto galerija

YouTube


Učenici i djelatnici i ove školske godine su svojim radom i zalaganjem utjecali na kvalitetna postignuća učenika i realizaciju projekata škole.

Jedina smo Međunarodna osnovna ekološka škola u Puli koja je ponovo izvršila vrlo zahtjevan program i dosegla dijamantni status. Za uspješnost mnogih projekata koje su izradili učenici s mentorima dobili smo nagrade i postizali zapažene međunarodne, državne i županijske rezultate. Ovogodišnji projektni dan Ribar plete mrižu svoju omogućio je učenicima da uočavaju i prepoznaju zdrave načine življenja te u korelaciji s projektom Zavičajne nastave steknu nova znanja. 

Sve aktivnosti škole možete svakodnevno provjeriti na webu škole, ali i na facebooku školske knjižnice kojim se promoviraju  aktivnosti čitanja i korištenja interneta i njegovih mogućnosti u odgojne i obrazovne aktivnosti. 

 Škola je otvorena i drugim događanjima koja omogućavaju atraktivnost nastave i uočavanje primjenjivosti naučenog u životu (npr. suradnja u projektima Arheološkog muzeja, suradnja s Glazbenom školom, Kinom Valli, INK, Društvom Naša djeca, Monte Librićem, i projektima u malim terenskim nastavama u svim razredima). Ovakve situacije učenici duže pamte i iz njih lakše i motiviranije uče.

 Na kraju je ravnateljica Branka Sironić čestitala još jednom  svim učenicima, roditeljima, učiteljima, stručnim suradnicima i ostalim djelatnicima i umirovljenicima škole 56. rođendan naše osnovne škole Monte Zaro i doseg dijamantnog statusa Međunarodne ekoškole. Suradnja svih predstavlja podršku novim mladim generacijama u sazrijevanju, odgoju i obrazovanju.

Nakon programa svi su razgledali izložbu učeničkih radova školske zadruge Eko znalci Montezarci koju je postavila učiteljica likovne kulture Rosana Zupičić Smoković sa suradnicama Svjetlanom Vulin, Natašom Bajić Peteh, Zrinkom Papratović, Zoranom Vajagićem i učenicama Leonom Mijalicom i Mijom Horvat  i počastili se malom zakuskom. (Branka Sironić, prof. i Dragica Pršo, prof.)

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju